tiistaina 30.07.2013

Hei!!

Itseänikin kosketti kovasti vaikka kellään tutulla olekkaan autismia.Eikä omia lapsia ole ainakaan vielä. Voimia teille!
Joo oikeen ymmärsit. Kannattaa kokeilla vähintään kuukauden maitotuotteet pois ja kaikki viljat, mutta ei kerta heitolla vaan vaikka viikottain jätätte pois aina useamman tuotteen. Netistä googlettamalla löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja. Sekä luotettavalle keskustelupalstalle laittaa kysymyksiä niin saa hyviä vinkkejä.

En itse ostais apteekista maitohappobakteereja vaan luontaistuote kaupasta brobiootteja vai miten se nyt kirjoitetaankin =) maksaa paljon enempi mutta ovat TAATUSTI myös hintansa arvoisia. Joo en menis ainakaan säännöllisesti ostamaan "ruuansulatus" jugurtteja. Niissä myöslisäaineita yms.

Jotkut rokotteet just aiheuttaa sen taudin tai sairauden mitä vastaaan rokotetaan. Tiedän runsaasti vanhempia jotka eivät rokotuta lapsia laisinkaan ja oon huomannu että ne lapset jotka ei oo saanu rokotetta niin on terveempiä monesti mitä muut vaikka saman perheen lapset joille on annettu rokotuksia. Facebookissa on myös ryhmiä josta saa paljon tietoa tämän tyyppisiin asoihin. (rokottamattomat)Jospa oli ees jotain apua=)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä