You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

torstaina 22.08.2013

ALV ja muu verotus on aivan sopivalla tasolla, suurinpiirtein samoissa kuin Saksassa ja Ruotsissa, joissa taloudella menee mainiosti. Suomen perikadon syy on ihan toinen, sama kuin USA:n romahduksessa:

Suomen talous on täysin vääristynyt, kun työssäkäyvät eivät tule enää toimeen ilman tukia. Suurin syy talouden kuolonkankeuteen on asumisen hinta. Asuntojen hintakuplaan on moni taho puhaltanut ilmaa jo kymmeniä vuosia ja edullisia asuntoja taviksille ei ole rakennettu ollenkaan 70-luvun jälkeen.

Työssäkäyvien palkat ovat niin paljon jäljessä asumisen hinnasta, että työmatkan päässä esim. Helsingistä tai muista kaupungeista ei voi enää asua ollenkaan. Näin syntyy vaikutelma "työvoimapulasta".

Mikään suomalainen tuote ei voi olla kilpailukykyinen, kun jopa Ruotsiin ja Saksaan verrattuna suomalainen duunari joutuu pulittamaan kolminkertaisen hinnan heikkolaatuisemmasta asumisesta. Tottakai palvelut kuolevat, tottakai Suomen talous romahtaa vielä rajusti. Koko kansan varat on kiinnitetty megalomaanisiin asuntolainoihin, joilla maksetaan jo purkukuntoisia kerrostalokopperoita ja homepommeja.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä