maanantaina 07.10.2013

Pulkkinen on tärkein hahmoni huumoriajalta. Se kulkee mukanani aina, halusinpa näin tai en.
Ei ole päivää, ettei joku kysyisi jotain Pulkkiseen liittyvää.
Otin hahmon sarjaan, koska halusin tutkia mitä tapahtuu ihmiselle, joka yrittää tuotteistaa, kovan työskentelyn jälkeen, hänelle annetun lampunhenkihahmon? Tuotteistaa tärkeimpänsä. Kohtaus ei ole omakohtainen mutta se sisältää tunnetason asioita joita itse tunnistan. Tunteita joita olen kohdannut. Halusin myös katsoa miten Pulkkinen hahmo toimii nimikko-ohjelman ulkopuolella. Minusta oli hauska leikkiä ajatuksella, että Pulkkinen ilmaantuu jostain. Ja se sitten tapahtui nyt sitten tuossa muodossa.
Pulkkinen ohjelma ei entisessä muodossaan ole ehkä ajankohtainen.
Juttu vaatisi uuden otteen toimiakseen. En ole liikaa miettinyt tätä asiaa. Mutta katsotaan.

Käsikirjoitin sarjaa, suurella intohimolla sen teemoihin, ja syvällä kiintymyksellä sarjassa esiintyviin henkilöhahmoihin.
Hahmot edustavat osaltaan sitä lapsuuden pohjoisen perimää, joka kulkee mukanani. Toisaalta kaikki hahmot ovat keksittyjä. Olen sijoitellut heihin paljon omia tapoja olla ja elää. Koen että monet hahmot edustavat näin myös minua itseäni. Tämä on se maailma, jonka halusin toteuttaa. Sellaisena kuin sen näen. Yleisradio antoi minulle mahdollisuuden ja luotti siihen, että ammattitaitoni riittää koko kakun tekemiseen. Minulla oli siis vahva näkemys henkilöhahmoille ja tietylle käsialalle, jonka sisällä haluan näyttelijäntyön liikkuvan ja pohjoisen hengen näkyvän. Kiitos että sain tehdä tämän sarjan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä