You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

tiistaina 05.11.2013

Se on ihan tavallista, että ihminen haaveilee perheestä, työstä, harrastuksia, myöskin seksistä ja läheisyydestä. Olipa kyseessä vammainen tai vammaton. Vammaiselle sen seksikumppanin löytäminen on huomattavasti vaikeampaa kuin vammattomalla.
Eikä Heljä ole ainut.... Melkein naapuritalossa asuu kehitysvammainen keski-iän ylittänyt nainen, joka yleensä tupakkaa, olutta tai muutamaa kolikkoa vastaan tyydyttää muutamien miesten seksuaalisia tarpeita. Toisen tapauksen myös tiedän, että erästä alle kolmikymppistä kehitysvammaista naista käy "hämmentämässä" ihan tavallisen oloisia miehiä, joille ei välttämättä oma vaimo riitä.
En kauhistele tätä asiaa. Huoria on aina ollut ja aina tulee olemaan. Hyväksikäyttäjiäkin löytyy. Ja niitä, jotka joutuu syystä tai toisesta näitten hyväksikäyttäjien kynsiin.

Parista kehitysvammaisille tarkoitetusta palvelutalosta tiedän, ettei siellä ole juurikaan muuta yksityiselämää kuin vessassa ja suihkussa, harrastusmahdollisuuksia ei juurikaan ole, jos lukemista ja jokavuotisia pikkujouluja ei lasketa lukuun....

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä