keskiviikkona 11.12.2013

Siis jos nyt lopettaisitte nämä jonninjoutavat höpöhöpöt! Tämä ei ole enää mikään hyvinvointiyhteiskunta. Lopettakaa se pakolaisten tänne haaliminen ja pankaa ulkomaiset opiskelijat maksamaan opiskelustaan ja asumisestaan ym. tai ottakoon näitä elätettäväkseen kaikki poliitikot ja muut näennäishumaanikot. Samaan rahaan voi lopettaa kaikki "kissanristäiset", johin verovaroja käytetään.
Juhani Sipilä voi lopettaa sen Eksoten kehumisen, siellä ei toimi mikään, Malluauton aikataulutkin on yli puoli vuotta vanhoja tuolla ilmoitustauluilla eikä autosta ole kylillä mitään tietoa, tehtyä käyttäjätutkimustakaan ei ole tehty niin, jotta siitä näkyisi mitä ihmiset oikeasti haluavat. Ajanvarausta ei voi tehdä toimipisteissä vain soittamalla !!! Labra- ym. hlökunnalla on kyllä aikaa selittää miksei voi ottaa näytteitä tms., kun siinä ajassa olisi jo kymmenen kertaa tehnyt toimenpiteen. Tässä on luotu järjestelmä, jossa kukaan ei vastaa mistään ja atk-järjestelmät on täynnä bugeja.Kun oltiin pienissä yksiköissä kaikki vielä toimi ja oli ihmisläheistä, nyt keskustellaan koneen kanssa jopa lääkärille ilmoittauduttaessa.
2008 jo sanoin ettei taantuma/lama/tai mikä lieneekään ennen vuotta 2014 taitu ja luulenpa että siitä se alamäki vasta alkaa.
Peruskoulu kannattaa pikimmiten lopettaa, siellä ei kukaan opi mitään. Muutoinkin Suomen koulujärjestelmä tuottaa enää vain näennäisosaajia.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä