torstaina 16.01.2014

Sinulle lienee kuitenkin paljon helpompaa ja halvempaa ostaa se televisio, kun mökin mummolle on mahdollista saada mökkiinsä keskelle ei mitään laajakaista, tietokone, virussuojausohjelmat, ja koulutus tietokoneen käyttöön, netissä turvalliseen seikkailuun yms... Yleisradion tehtävä kai pitäisi olla yleisradiolähetysten lähettäminen eikä toimia YouTubena. Mökin mummo jää jo nyt paitsi paljosta, ja hän tietää että hän jää paitsi, sillä jokaisessa uutislähetyksessä mummolle kerrotaan että hänen verovaroillaan Yleisradio tuottaa nettiin syventäviä uutisia yms, joita hänellä ei ikinä ole ihan oikeasti koskaan mahdollisuutta päästä katsomaan.

Ihmetellä täytyy että Yleisradio ei voi näitä netissä olevia uutisia lähettää pitkin päivää, sillä seuraavan kahden viikonaikana Yleisradio esittää uutisikkunan nimellä teksti-tv-n uutisia TV1:llä 85t 45 min ja TV2:lla 91t 7 min, ja Teematiedon nimellä Teemalla mainoksia tulevista tai menneistä ohjelmista 205t 12 min.

Yleisradio lienee jo tehnyt suunnitelmia tai jopa päätöksiäkin digitaalisten SD-yleisradiolähetysten lopettamisesta. Lähes jokaisen ohjelman alussa ja lopussa, ja toisinaan jopa keskelläkin pitää television katsojien huomio kiinnittää ohjelman sijaan mainokseen, joka muistuttaa siitä, että ohjelmia ei pidä katsoa televisiosta vaan netistä. Aikoinaan väri-tv:stä nauttivat maksoivat lisää, mutta nyt ne joilla ei ole laajakaistaa maksavat täyden hinnan. TV on halpa ja yksinkertainen laite nettiin verrattuna.

Kiitos Yleisradiolle, että saamme vielä jonkin aikaa katsoa televisio-ohjelmia televisiosta!

pekka

PS: eikös kaikki TV1:n ohjelmat tule suorana täältä: http://areena.yle.fi/tv/suora/tv1 ?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä