maanantaina 10.02.2014

Eipä ole ohjelma kovin hyvää mainosta Olympian kisoja järjestäneille "tahoille". Tunnustus ruotsalaisille, että ovat rohjenneet hankkia "poikkeavaa" tietoa kisojen kulissien takaisesta elämästä. Tällainen lienee Olympian Kisojen aikana ankaran rangaistuksen uhalla kielletty.

Olympiakomitean suomalainen jäsen on yllättynyt kuullessaan että korruptiota Olympian kisoihin liittyisi ja epäilee että päteviä todistajia voitaisiin komitealle esittää. Kansainvälinen Olympiakomitea on jo joutunut mitätöimään sveitsiläisen jäsenensä antamat tiedot koska presidentti on sanonut että ne eivät pidä paikkaansa.

Että poliisi olisi Olympiaprojektin työnantajan kehoituksesta palkansaantivaatimusta esittäneen peräaukkoon työntänyt rautakangen ja siten aiheuttanut pitkäaikaisen työkyvyttömyyden aiheuttaisi Olympiakomitean jäsenellekin pahaa mieltä edellyttäen että näin olisi tapahtunut.
Että tällaisia palkansaantivaatimuksia olisivat esittäneet tuhannet muut työntekijät kuullostaa Suomen ammatiyhdistysten mielestä myös yllättävältä.

Olympia-aate on pyhä ja se edistää maailman urheiluväen (kaikki ihmiset ovat) hyviä ja rauhanomaisia suhteita. Olisikin senvuoksi sopivaa järjestää seuraavat kisat vaikkapa aikaisemmin erinomaisista miekoistaan tunnetussa pääkaupungissa, jolloin saisimme taas
rakentavia ja edistyksellisiä Olympiakomitean uutisia.

Voi vain ihmetellä

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä