sunnuntaina 16.03.2014

Niin nykyhengen, establishmentin ja kotimaisen valtavirran mukainen aihe että naurattaa. Esitetään yhteiskunnan virallinen totuus draamankin kautta: homouden problematisoivat ovat friikkejä, foobikkoja, niitä joiden pitäisi ymmärtää ettei asiassa ole mitään ongelmaa, ei yhteiskunnallista, ei uskonnollista.

Itse asiassa tämä ohjelmahan se on eheyttävä. Tässä (pakko)eheytetään ja kyseenalaistetaan uskonnolla ratsastaen niitä jotka edelleen ajattelevat niin kuten ihmiskunnan enemmistö maallisinkin perustein ja lisäksi vielä kaikki suuret uskonnot, esim. katolisuus, ortodoksisuus, islam, ja 99 prosenttia ns. luonnonuskonnoista. Kyllä on siis paljon meitä arvokonservatiiveja lähetettävänä eheyttämisleirille - Suomessahan meitä enää juuri ei ole. Arvoliberalismi on voittanut jo kirkkain numeroin, olkaa siis huoleti.

Homolla on samat ihmisoikeudet kuin muillakin, se on itsestään selvyys. Mutta avio- tai adoptio"oikeus" ei ole itsestään selvyys, vaikka se meille väärinajattelijoille niin esitetäänkin.

Tsemppiä homoille. Yrittäkää kestää valtavirran hyväksymissyliä joita teille tarjotaan nyt kaikista tuuteista, olen pahoillani että teistä on tullut valtavirtaa ja meistä arvo/armokonservatiiveista kaappiin pakotettuja outouksia ja kummituksia. Näin päin se on nyt kääntynytkin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä