tiistaina 07.12.2010

Edellä on arvosteltu tämän vuoden toljanteria ehkä liian jännittäväksi (lapsille) ja aiheena huonoksi kun halutaan kuitenkin jouluista tunnelmaa. Kyllä, olen samaa mieltä, vaikka toljanteri onkin kaikkien meidän suosikki. Ja sitä odotettiin. Joulukalenterin, joka on suunnattu lapsille, ei tarvitse olla niinkään yhteiskunnan muutospaineisiin kantaaottava, vaan jouluista tunnelmaa luova ohjelma, jossa kamppaillaan ehkä pienempien ja harmittomampien ongelmien kanssa.

Nuorempi poikamme, joka on kuitenkin kohta viisi vuotias, näytti tosissaan pelkäävän erään jakson aikana. oli hyvin vakava ja jännittynyt. Harmi, kun ilman konsulttia ja tämän juonivaa veljeä - huonoine käytöstapoineen - olisi roolihahmot olleet ihan hyvät. Kuinkahan monen jakson verran vielä mennään joulupukin mailla huonompaan suuntaan, ennen kuin alkaa joulisen tunnelman virittely - sen alaslaskemisen sijaan? Jos joku asiasta tietävä voisi näin aikuiselle väestöölle vihjata asiasta???

Mutta, tämä kaikki rakentavassa mielessä. Ehkä "tuplatoljanterin" ensi vuoden tarina on sitten harkitun ja tarkoitushakuisen jouluisampi tunnelmaltaan alusta lähtien!? :)

Laittakaas jo kakkosen viuille laajempaa tietoa joulun ajan ohjelmistoistanne, musiikista, lastenohjelmista jne., jookos!!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä