Päivitys 22.4.2013: Kakkonen ja Ylen muut tv-kanavat nyt myös netissä.

Yllätä itsesi!

TV2 on uusiutunut. Jatkamme kyllä suuren yleisön kanavana ja tarjoamme katsojillemme monia tuttuja ohjelmia, vaikka olemmekin tuoreistaneet omaa olemustamme.

Kakkosen ruutuilme on kokonaan uudistunut. Ohjelmistomme on sekin päivitetty vastaamaan nuorekkaan ja modernin tv-kanavan ilmettä ja asennetta.

Kakkonen on Ylen tv-kanavista kaikkein monipuolisin. Tarjoamme ohjelmia monille eri kohdeyleisöille ja ohjelmistomme koostuu lähes kaikista mahdollisista television lajityypeistä. Elämyksellisyys, viihtyminen ja rentoutuminen ovat tämän päivän television avainsanoja, niin myös Kakkosen tarjonnassa.

Erotumme muista kanavista laajan tapahtumaurheilun ja runsaan lastenohjelmiston kattauksella. Turvallinen ja monipuolinen lastenohjelmisto velvoittaa meitä, isot urheilutapahtumat taas parhaimmillaan yhdistävät koko kansakuntaa. Viihteellä ja komediallisella draamalla on keskeinen sija ohjelmistossamme. Faktaohjelmiemme tavoitteena on tuoda esiin suomalaista elämänmenoa, viihdyttävästi.

Uusissa ohjelma-avauksissamme panostamme erityisesti nuoriin ja nuoriin aikuisiin. Kehitämme kotimaisia uutuuksia itse, suunnittelemme niitä yhdessä kotimaisten kumppaneidemme kanssa ja hankimme ulkomailta sitä kaikkein parasta ja laadukkainta.

Tarinoillamme haluamme koskettaa ja viihdyttää, mutta emme tyhjänpäiväisesti. Vain merkittävät ja tärkeät asiat tai ilmiöt saavat sijansa Kakkosen ohjelmissa.

Haluamme katsoa maailmaa uusin silmin, raikkaasti, rohkeasti ja oivaltavasti. Yllätä sinäkin itsesi. Se kannattaa.


Muualla Yle.fi:ssä