torstaina 29.03.2012

Mitähän tästä pitäisi sanoa? Pasilan taso on laskenut aivan helvetisti. Pasilaa taitaa vaivata sama kuin Salattuja Elämiä, sarjaa vain jatketaan ilman sen kummoisempaa juonta, kun jo 2. tuotantokauden jälkeen alettiin kierrättämään vanhoja ideoita, ja niitä luultavasti tullaan kierrättämään jatkossakin. Eli taitaa ideat olla loppuun käytetty, kun ei keksitä mitään uutta. Parantamisen varaa on todella paljon.

Vitsitkin alkavat jo olla aika loppuun käytettyjä, kun itse en nauranut 5. tuotantokauden aikana vain kaksi kertaa, kun taas 1. ja 2. tuotantokaudella nauroin jokaisessa jaksossa. Hahmot ovat myös muuttuneet entistä ärsyttävimmiksi, ja tällä tarkoitan Repomiestä ja Pöystiä. Pöystistä on tullut itsekäs kusipää, joka ei ajattele kuin omaa etuansa ja luulee olevansa joku neropatti, vaikka ei ole ratkaissut yhtäkään rikosta itse. Repomies on taas muuttunut idiootiksi joka höpöttää pelkkää paskaa eikä pysy ollenkaan asiassa. Repomies on jo tylsempi kuin Routalempi. Ja Repomiehen jatkuva "jumalauta!" huutaminen on todella tylsää, kun sitä tulee melkein jokaisessa lauseessa. Se nauratti kahdella ensimmäisellä kaudella, mutta ei enää. Nykyään se vain ärsyttää. Hahmoista plussaa saa ehdottomasti Routalempi, hahmo on muuttunut parempaan suuntaan sarjan edetessä, eikä ole niin tylsä kuin alussa.

Eräs asia sarjassa myös on alkanut puuduttamaan: Ikuinen syksy. Eikö pasilassa todellakaan ole muuta vuodenaikaa kuin syksy? Onhan talvea pasilassa pikaisesti näytetty omien laskujen mukaan vain kahdesti. Luulisi jo vaihtavan vähän vuodenaikaa, tuntuu typerältä kun kaikki sarjan tapahtumat ovat tapahtuneet syksyllä, voisi jo pikkaisen muuttaa sarjaa ja tehdä tarkoituksella muutaman talvijakson ettei sarja jatkuisi yhtä puuduttavana.

Jos kerran pasila jatkuu edelleen (eikä loppua näy missään) niin seuraavat asiat kaipaa parannusta:

- Vaidelkaa nyt pikkasen sitä vuodenaikaa, syksy on jo kulunut vuodenaika
- Repomies voisi jo jäädä eläkkeelle, sen juttuja ei jaksa enää kuunnella. Tai ainakin vaihtaa hahmon luonnetta vähemmän sekopäiseksi (Oikea lääkitys mikä kerrankin toimii)
- Pöysti voisi jo kasvaa aikuiseksi ja lopettaa sen jatkuvan marisemisen ja lässyttämisen. Hommatkaa sille jo se muija, ei sitä muuten jaksa katella, JA TUTTI POIS!!! Voisiko sen tutin jo jättää Pöystiltä pois? Ei oiken toimi että kolmekymppinen imee tuttia
- KEKSIKÄÄ NYT PERKELE NIITÄ UUSIA IDEOITA!!! Ei kukaan halua katsella vanhoja ideoita, varsinkin kun darra-jaksoja on ollut jo kolme, joista kaksi on ollut lähes identtisiä keskenään, ei toimi!

Olen puhunut, mutta tuskinpa tämä mitään auttaa, sillä mielipiteitähän ei koskaan kuunnella

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä