torstaina 14.02.2013

Uskomatonta että aina pitää valittaa ja inistä. Yle esittää siis GOT:n kakkoskauden ahmattimuodossa (5 jaksoa putkeen) ja kohtuukäyttäjä -muodossa (kerran viikossa). Se jolle kumpikaan näistä muodoista ei passa voi digiboksille tallentamalla tai areenaa käyttäen katsella jaksoja itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Milläköhän kumman tavalla ne pitäisi esittää että kaikille kelpaisi? Ja esitysajat olen ainakin itse saanut aika vaivattomasti selville eikä siitäkään ole tarvinnut kenellekään olla inisemässä.
Itse katsoin viime vuonna ekan kauden yleltä. Koukutuin saman tien ja tässä välissä, ennen kakkoskautta, luin kaikki toistaiseksi suomennetut kirjat. Nyt olenkin tässä maailmassa jo aika syvällä ja nautiskelen kakkoskauden jaksoja digiboksilta juuri silloin kun mieli tekee - vielä on viides jakso katsomatta.
En välitä hoppuilla kolmoskauden suhteen vaikka sen saisikin maksukanavilta nähtäväkseen jo saman tien. Tiedän mitä siinä tapahtuu koska olen lukenut kirjan - maltan hyvin odotella kolmoskautta samalla kun odotan näinä päivinä ilmestyväksi luvattua seuraavaa suomennosta.
Ylelle kiitos HBO:sta yleisesti ottaen ja Game of Thronesista erityisesti!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä