tiistaina 30.07.2013

Tahdon ottaa osaa tähän keskusteluun ikärasismista.
Ensimmäisenä huomiona koko asiaa koskien "Konsultti on yleisnimike henkilölle, jonka toimenkuva on asiantuntijapalveluiden tarjoaminen"
Eli Ilmeisesti haetaan henkilöä jonka toimenkuva on olla asiantuntijana 25-35 vuotiaita koskettavissa asioissa? Silloin voidaan olettaa että tähän ikäryhmään kuulumattomat eivät voi olla asiantuntijoina asiassa joka ei heitä kosketa.
Toisena huomiona se ettei voi olla kysymys rasistisesta toiminnasta, sillä ei ole rajattu tiettyä ryhmää, esimerkiksi 40 vuotiaita, tai 50 vuotiaita. Vaan hakuehtojen täyttäminen vaatii tietyn asiantuntemuksen, jonka voi osoittaa olemalla tietynlainen. Silloin jos sinä et kuulu ryhmään, et voi olla rasistisen kohtelun uhri. Toisin sanoen näillä useilla teidän perusteluilla, eläke on rasistinen asia, sillä sehän on määritelty ikään, ammattiin jne. perustuviin seikkoihin. Tai kärjistäen vielä enemmän, päivähoito on rasistista(ko)?
Kolmas seikka, uskon Ylen ottavan mielellään vastaan kehitysideoita kaiken ikäisiltä ihmisiltä, mutta suurimman osan kehitysideat ovat luokkaa että Dallas pitää saada aamukuudeksi telkkariin kun on silloin paras hetki katsella. Tarkoitan että varmasti on jokaisen ikäiselle rakentavan palautteen ja kehitysidean kertojalle paikkansa johon voi osoittaa ajatuksensa, yhteystietojen kautta varmasti löytyy joku kenelle voi vaikka käsin kirjoittaa kirjeen siitä mitä tahtoisi katsella, varsinkin kun nyt jokainen meistä veroissaankin sen maksaa että edes Ylen kanavia televisiossa näkyy.
En enempää tässä vuodata vaan päätän asiani lauseeseen, jos et voi olla asian asiantuntija, ole jotain muuta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä