keskiviikkona 07.08.2013

Ile, ei ole näkynyt myöskään omia parannusehdotuksiasi - tai ainakaan niitä ei ole tullut Tohloppiin asti!

On toki harmillista, mikäli et ole löytänyt Yleltä mitään itseäsi miellyttävää. Tarjontamme on kuitenkin niin valtavan laaja ja monipuolinen, että sitäkin enemmän kiinnostaisi oikeasti kuulla, mitä haluaisit nähdä ja millaisista ohjelmista tykkäät.

Kannattaa myös muistaa, että mikäli henkilökohtaisesti ja aidosti et kattauksesta pidä, se on vielä melkoisen eri asia kuin palkan eli Yle veron maksajien kuuntelematta jättäminen. Kuten sanottua, monissa ikäryhmissä tyytyväisyys ohjelmistoon on erittäin korkea.

Viimeisen lauseen vaikutelmasi menevät luvalla sanoen metsään. Ohjelmallinen päätöksenteko menee niin monen myllyn ja henkilön kautta, että jonkun yksittäisen ihmisen henkilökohtaiset mieltymykset eivät niitä ohjaa.

Sen sijaan prosessissa käytetään tietoa ja kokemusta kohderyhmistä, genreistä, eri medioiden mahdollisuuksista, kaikkien osa-alueiden erikoisosaamisesta jne. Sitä kutsutaan ammattilaisuudeksi.

On totta, että Yle tilaa ohjelmia talon ulkopuolisilta firmoilta. Niitä eivät kuitenkaan pyöritä "omat toimittajat" vaan alan muut kotimaiset ammattilaiset ja toimijat. Toisin sanoen mittava summa Ylen budjetista pitää osaltaan pystyssä kunniallisia suomalaisia yrityksiä.

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä