yle.fi

Näyttelijät

Petteri Summanen

Edustaa Teatterikoulun maineikasta '94- vuosikertaa. Kokenut kivikasvo, jolla laaja kokemus myös (vähemmän vaativalta) draaman vakavalta puolelta. Summanen toimii sarjan vastaavana käsikirjoittajana, eli petaa surutta itselleen herkkurooleja.

 

 

Jukka "Jugi" Rasila

Useissa huipputiimeissä ( ja kaikilla pohjoismaisilla TV-kanavilla) kannuksensa hankkinut Jugi on Läpivedon mimiikkataituri. Hänen heittäytymiskykynsä ansiosta tulemme toisella tuotantokaudella näkemään 25% enemmän paljasta pintaa.

 

 

Elina Knihtilä

TV:ssä, radiossa, elokuvissa ja teattereissa kunnostautunut taiteen moniottelija. Raataa Läpivedon lähes jokaisessa naisroolissa. Tuottaa ideoita, joissa nainen EI esiinny perinteisessä valossa.

 

 

 

Jaakko Saariluoma

Myös Jaska on kahminut pokaaleja monelta palkintopöydältä. Vahvan teatteripohjan päälle hän on rakentanut suvereniteetin myös Stand-Up-komedian vaativassa lajissa. Läpivedossa hän edustaa pokerinaamaista verbaalikikkailijaa, jonka otteista ei puutu yllätyksellisyyttä!

 

 

Kari "Hissu" Hietalahti

Kari on kokenut TV-komedian tähti. Silti hän on pystynyt Läpivedon puitteissa uudistumaan täysin. Kutsumanimi ”Hissu” ei tarkoita, että hän rakentaisi roolinsa ”hissun kissun”.

 

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Lauantaisin TV1:llä klo 21.30, alkaen 1.12.

Läpiveto on yhdistelmä näyttelijän unelmaa ja painajaista. Livekomediasarja elävän yleisön edessä! Hulluutta!  > Lue lisää

YLE Areena

YLE Areena

Voit katsoa Läpivedon Areenassa kuukauden ajan ohjelman lähetyksestä.
> YLE Areenaan

Elävä arkisto

Läpivedon ensimmäisen tuotantokauden sketsejä Elävässä arkistossa. > Katso!