yle.fi

Läpiveto

Livekomediasarja elävän yleisön edessä! Hulluutta!

Läpiveto on yhdistelmä näyttelijän unelmaa ja painajaista. Elina Knihtilä, Petteri Summanen, Jukka Rasila, Jaakko Saariluoma ja Hissu Hietalahti kahlaavat, iloittelevat, rimpuilevat ja raatavat läpi puolituntisen tv-ohjelman vaihtaen kohtauksesta ja roolista toiseen.

Myös nyt, sarjan toisella kaudella kaikki tämä tehdään suorassa lähetyksessä.  Rohkeammin ja härskimmin.

Työryhmä on itse tekstiensä takana. Tämä antaa tekijöille vallattoman hyvät mahdollisuudet materiaalin sisäistämiseen. Läpiveto marssittaa ruutuun joitakin rakenteeltaan perinteisiä sketsejä, jotka kunnioittavat sekä kotimaisen, että kansainvälisen TV-viihteen klassikkoja. Toisella kaudella on mukana tuttuja suosikkeja edelliseltä kaudelta, ja paljon uutta.

Läpiveto on vimmaisen kunnianhimoinen ponnistus. Se altistaa tekijänsä armottomasti. Sen tavoitteena on saada katsoja viihtymään ja lumoutumaan. Se on jossain määrin hatunnosto perinteiselle sketsivihteelle lukuisine esikuvineen. Työryhmän esikuvat pidetään kuitenkin visusti salassa, jotta turhilta ja kiusallisilta vertauksilta vältytään.

Läpiveto on tuotantoyhtiö Story Ofin ja YLE Viihteen yhteistyötä. Näyttelijöinä Petteri Summanen, Elina Knihtilä, Jaakko Saariluoma, Jukka Rasila, Hissu Hietalahti. Käsikirjoittajina näyttelijät. Ohjaajina Tuomas Summanen ja Antti Lappi. Tuottaja Samuli Norhomaa. YLE:n tuottaja on Sakari Heiskanen.

Lähetä linkki

Esitysaika

Lauantaisin TV1:llä klo 21.30, alkaen 1.12.

Läpiveto on yhdistelmä näyttelijän unelmaa ja painajaista. Livekomediasarja elävän yleisön edessä! Hulluutta!  > Lue lisää

YLE Areena

YLE Areena

Voit katsoa Läpivedon Areenassa kuukauden ajan ohjelman lähetyksestä.
> YLE Areenaan

Elävä arkisto

Läpivedon ensimmäisen tuotantokauden sketsejä Elävässä arkistossa. > Katso!