yle.fi

Sami ja housebändi

Sami Hintsanen
Tartu Mikkiin -ohjelman juontaja, muusikko, laulaja, karaokekuningas – hyvät naiset ja herrat – Sami Hintsanen! Monessa musikaalissa keitetty perheellinen mies, jonka sydän sykkii myös urheilulle. 
> Samin haastattelu (lokakuu 2009) osa 1 osa 2
> Lue lisää Samista ja kenet hän haluaisi esiintyvän ohjelmassa
> Samin kesähaastattelu
Mikko Mäkinen – musiikillinen johtaja, koskettimet
Bändin maestro Mikko Mäkinen rakentaa ja sovittaa ohjelman musiikillisen rungon. 
Mikko soittaa vakituisesti Anna Erikssonin ja Johanna Kurkelan bändeissä. Studiotyöskentelyn ja keikkailun lisäksi Mikko on mukana monissa teatteri- ja TV-tuotannoissa, kuten Cabaret ja Idols.

 

 


Ville Nurmi
– kitara
Aina yhtä sydämellinen soittotaituri, joka haalii itselleen intohimoisesti kitaroita!
Keikoilla Villeä voi nähdä Jonna Geagean ja Jore Marjarannan bändeissä. Muu aika kuluu studion uumenissa. Villen näpeissä pysyy myös sävellyskynä.


Risto Niinikoski
– rummut
Riston voi bongata esimerkiksi Hanna Pakarisen, Johanna Kurkelan ja Teleks-duon bändeistä, sekä Muskettisoturit rock-komedian orkesterista. Risto vastaa toimivista kompeista ja hän muodostaa basisti-Anssin kanssa bändin kivijalan, joka saa tunnelman korkealle paitsi studioyleisössä, myös kotikatsomoissa!


Anssi Växby
– basso
Anssi on nähty joka niemessä ja notkelmassa. Hän on vaikuttanut monilla levyillä sekä soittajana että tuottajana ja on keikkaillut mm. seuraavien bändien kanssa: Scandinavian Music Group, Jippu, Kuustonen, Samuli Edelmann, Teleks ja Icons of Elegance.

Lähetä linkki

Esitysaika

Perjantaisin klo 21.00 TV2

YLE Areena

YLE Areena

YLE Areena
Ohjelma katsottavissa 30 vrk:n ajan Yle Areenassa.
> Areenaan

Teksti-tv