Linkkejä muualle

 

 

  

 

Toimittajat

Marketta Mattila

Ikoni ja Indeksi Oy:n tj., tuottaja ja toimittaja

Marketta Mattila"Koulutukseltani olen YTM, valmistunut Tampereen yliopistosta pääaineena tiedotusoppi. Ennen Ikoni ja Indeksi Oy:n perustamista 1992 olin Uuden Suomen kulttuuritoimituksen päällikkö ja teatteritoimittaja. Olen ollut kirjoittajana myös Suomen Kuvalehdessä, Iltalehdessä, Keskisuomalaisessa ja Aamulehdessä. Tällä hetkellä kirjoitan Kanava -lehteen.

1990-luvun alussa toimitin Radiomafiaan Timanttien jäljillä -iltaohjelmaa, TV1:lle kulttuuriohjelmia ja MTV3:lle ajankohtaismakasiinia Iloinen giljotiini. 1994 toimitin ja ohjasin TV1:lle dokumentin Turkan lapset. 

Asun Sipoossa perheen ja kolmivärisen kissan kanssa. Henkisen puolen lisäksi harrastan juoksemista ja salaojitusta, jotta kundaliinienergia virtaisi."

 

Raisa Rauhamaa

Ikoni ja Indeksi Oy:n hall.pj., tuottaja ja toimittaja

Raisa Rauhamaa"Koulutukseltani olen FM, valmistunut Turun Yliopistosta pääaineena kulttuurihistoria. Ennen Ikoni ja Indeksi Oy:n perustamista 1992 olin mm. Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan kulttuurikeskuksen toiminnanjohtaja ja toimin myös kymmenisen vuotta teoriaopettajana Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella. Kulttuurista olen kirjoittanut arvostelijana mm. Helsingin Sanomiin, Ilta-Sanomiin, Taide-, Teatteri- ja Tanssi- lehteen.

1990-luvun alussa toimitin Yle Radio 1:een kultturijuttuja ja tein pari vuotta Radiomafiaan Timanttien jäljillä-kulttuurimakasiinia, TV1:lle kulttuuriohjelmia ja MTV3:lle ajankohtaismakasiinia Iloinen giljotiini. 1994 toimitin ja ohjasin TV1:lle suomalaista nykytanssia syväluotaavan kaksiosaisen dokumenttisarjan Kantapään kautta.

Harrastan kaikenlaista liikkumista, rakastan sekarotuista Rulla-koiraani ja hyysään perhettä kokkaamalla intohimoisesti. Pyöräilyä ei voita mikään ja luen mitä vaan, aina kun pystyn istumaan hetken aloillani."

Lähetä linkki

YLE AreenaMuualla Yle.fi:ssä