yle.fi

Jaksot

 1. Tupac-sedän taisteluniksi

  Ali esittää Kreisigirlsien edessä kunnon gangstaa, mutta ongelmia tulee, kun koululääkäri tutkii hänen kiveksensä.

 2. Sataprosenttinen tanskalainen

  Hanne innostuu integraatiosta. Ali ja Hassankin lähtevät mukaan, kun huomaavat täydellisen sananvapauden suomat mahdollisuudet.

 3. Kunnon shittiä

  Ali ja Hassan avaavat hasisklubin koulukirjaston kellariin. Hasiskuriiri kuitenkin viipyy ja paine kasvaa.

 4. Ali under cover

  Ali naamioituu saadakseen vihdoin selville, mitä mieltä Louise on hänestä - siis luokan seksikkäimmästä gangstatyypistä.

 5. Taistelukoira Fifi

  Saadakseen rispektiä Yallahrupissa Ali ja Hassan hankkivat taistelukoiran, jonka on tarkoitus tehdä isännistään rikkaita.

 6. Megagangstan kalsarit

  Kunnon gangstat on mustia, kuten Tupac Shakur. Ali ja Hassan suuntaavat siis solariumiin senkin uhalla, että heitä pidetään kalpeina tanskalaispelleinä.

 7. Huono trippi

  Depiksessä vellova Morten tulee tapaamaan Alia ja Hassania hasisklubille. Hassan yrittää auttaa, mutta asiat eivät suju ihan suunnitelmien mukaan.

 8. Habaa

  Dennis haukkuu Alia rusinahauikseksi. Ali nappaa hormoneja. Onko hän vihdoin valmis matsiin kilpailijansa kanssa?

 9. Korotusta ja parannusta

  Morten on tyytymätön palkkaansa ja vaatii siihen korotusta Hannelta. Tämä ehdottaa sen sijaan, että Morten kohentaisi koulun ympäristöä Alin ja Hassanin kanssa.

 10. Petting

  Ali ja Louise vetäytyvät hasisklubille harrastamaan pettingiä. Alille käy köpelösti, koska yritystä on liikaa.

 11. 72 muijaa

  Abu Babu houkuttelee poikia ryhtymään marttyyreiksi lupaamalla siitä hyvästä 72 neitsyttä. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan Abu Babu suunnitelmien mukaan.

 12. Suojeluparaa

  Saavuttaakseen rispektiä Yallahrupissa Ali ja Hassan ryhtyvät keräämään suojelurahaa. Se ei ole helppoa, ja poikien on otettava käyttöön kovat menetelmät.

 13. Roolipeliä

  Hanne määrää Mortenin järjestämään roolipelin Alille ja Hassanille, jotta he irtautuisivat negatiivisista roolimalleistaan gangstoina. Alikin innostuu, kun käsikirjoitukseen sisältyy aseita.

 14. Morten kolmannessa maailmassa

  Morten kaipaa yksinkertaista ja korutonta elämää, jossa voi kokea veljeyttä henkisellä tasolla. Mutta onko elämä Goalla sittenkään niin erilaista?

 15. Hassan runoilee

  Hassan löytää kätketyn runoilijansielunsa Ali yrittää pitää epätoivoisesti kiinni asemastaan gangstana, vaikka paras ystävä rustaakin runoja.

 16. Kirjannussija

  Ali ja Louise ovat kimpassa, mutta Alilla on täysi työ pitää tyttöystävä omanaan varsinkin kun hän ja Hassan joutuvat tuuraamaan Mortenia kirjastossa.

 17. Suuret sydänsurut

  Mikään ei lohduta Alia, joka kieriskelee megasydänsuruissa. Käynti Seksikinossa piristää kuitenkin kummasti.

 18. Koulukiusaamisen alkeet

  Hanne ottaa epätavallisen lähestymistavan koulukiusaamiseen. Käytännön harjoituksien myötä Morten saa kerrankin sanottua mitä mieltä hän on manipuloivasta rehtorista.

 19. Kamanheittäjä

  Ali ja Hassan ryhtyvät kamanheittäjiksi. Se nostaa heidän statustaan, mutta aiheuttaa myös toimitusongelmia, vieroitusoireita sekä suututtaa Dennisin, joka ei hyväksy kilpailijoita.

 20. Ihana uni

  Ali ja Hassan käsittävät, että ainoa keinoa saavuttaa ansaitsemansa rispekti on ottaa joku hengiltä - se on epämiellyttävää, mutta minkäs teet.

 21. Alista tulee tanskalainen osa 1

  Ali antaa periksi. Hän on tehnyt kaikkensa. Enää ei auta muu kuin totaalinen integraatio. On alettava päntätä Tanskan historiaa ja yhteiskuntamuotoa. Kaiken kruunaa kunnon kinkkusmörgari.

 22. Alista tulee tanskalainen osa 2

  Ali antaa periksi. Hän on tehnyt kaikkensa. Enää ei auta muu kuin totaalinen integraatio. On alettava päntätä Tanskan historiaa ja yhteiskuntamuotoa. Kaiken kruunaa kunnon kinkkusmörgari.

 23. Parittajat

  Ali haluaa gangstamaiseksi parittajaksi, ja Kreisigirlsit suostuvat hänen ilotytöikseen. Ali ei kuitenkaan kestä ajatusta siitä, että Louise ottaisi vastaan asiakkaita.

 24. Rakkaus sokaisee

  Hassan kertoo Alille, että onanointi ramadanin aikana tekee sokeaksi. Ali luulee sokeutuneensa, ja se vetoaa Louisen tunteisiin. Louisen ihastus menee ikävä kyllä ohi yhtä nopeasti kuin Alin sokeuskin.

 25. Yksin ja hylättynä

  Louise järjestää synttäribileet. Kaikki muut on kutsuttu paitsi Ali, joka kuitenkin keplottelee itsensä mukaan.

 26. Sairas mies

  Alille puhkeaa ensimmäinen finni. Puberteetti alkaa siis vihdoin. Mortenista paukama näyttää herpesrakkulalta. Kuka on tartuttanut ja kenet?

 27. Pää on pipi

  Ali luulee kuolevansa. Hänellä on aivokalvontulehdus ja hän paistattelee muiden huolenpidossa. Alin ei tarvitse edes osallistua luokalle järjestettävään tasokokeeseen.

 28. Arpinaama

  Ali saa sattumalta käsiinsä ison pistoolin. Vihdoin hänen unelmansa toteutuu: hän on Yallahrupin kunkku ja kaikki kumartavat häntä.

 29. Yön pimeydessä

  Luokka on saamassa kotiin vietäväksi kirjeen rikkeistään. Ali ja Hassan päättävät pölliä kirjeet ja kirjoittaa ne uusiksi, jotta vanhemmat eivät saisi tietää, että he ovat kouluhäiriköitä.

 30. Seksiä, valheita ja eri etninen tausta kuin tanskalainen

  Ali ehdottaa Hassanille pankkiryöstöä. Naamioituakseen he varastavat Hannen sukkahousut. Morten yrittää luoda itselleen onnellisen lapsuuden ja taantuu vauva-asteelle Hanne huomaa olevansa hulluna muslimeihin.

Lähetä linkki

Esitysaika

FST sunnuntaisin alkaen 15.11. klo 22.55

YleX Areena

YLE Areena

YleX Areenassa originaali tanskankielinen versio aina maanantaisin.

Minisanasto

 • guzz = muija
 • habibi = frendi
 • khat = pureskeltava lievä huume
 • para = fyrkka
 • shuf! = tsekkaa! kato!
 • wollah/wallah = kautta Allahin