Facebook

Osallistu Elävän arkiston 70-luvun innoittamaan kuvakisaan

Osallistu Elävän arkiston kuvakisaan! Lähetä aito tai 70-luvun innoittama valokuva osoitteeseen elavaarkisto@yle.fi. Palkitsemme joka viikko yhden kuvan 70-luku- ja arkistohenkisellä palkinnolla. Osallistuthan vain kuvilla, joihin sinulla on oikeudet. Toimitus tallentaa kuvat katsottaviksi Elävän arkiston Facebook-kansioon. Kisa voimassa 4.8. 2013 saakka.

Kuinka ostaa ystäviä ja vaikutusvaltaa internetissä

Jos olet ihmetellyt, miksi joku vallan kauhea YouTube-video on katsottu hirmuisen monta kertaa tai kuinka on mahdollista, että epämääräinen Facebook-sivu on kerännyt satojatuhansia faneja, selitys voi olla hyvinkin yksinkertainen. Internet on nimittäin pullollaan yrittäjiä, jotka myyvät faneja, katsomiskertoja ja seuraajia.
La 17.12.2011 @ 00:02Mika Rahkonen

Viikko journalismin tulevaisuudessa: Tässä ovat netin keisarit! Näin Facebook aiheutti Kreikan velkakaaoksen!

Ei ihmeitä maailmalta: iäkäs mainospomo menee mielummin liimatehtaan raaka-aineeksi kuin Twitteriin. Ja applikaatiot ja webbi tappelivat taas, eikä kukaan vieläkään tiedä, kumpi voitti.
Pe 02.12.2011 @ 15:07Kari Haakana

Itsenäisyyspäivänä tanssitaan ja twiitataan

Yle televisioi ja radioi totuttuun tapaan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton. Mutta juhliin voi osallistua myös netissä. Viime vuonna suosituksi osoittautunut mahdollisuus kommentoida juhlia teksti-tv:ssä Twitterin avulla toteutetaan tänäkin vuonna. Merkinnällä #linnanjuhlat varustettuja twiittauksia julkaistaan teksti-tv:n sivulla 398 klo 18.30 alkaen.

Sivut

Subscribe to RSS - Facebook