Käyttäjän Juhana_s profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 14.07.2015 Elävä arkisto
Ne kaksi hellepäivää olivat kuin tussi, joka alleviivasi koko edeltäneen kesän turhuuden.
Ma 29.12.2014 Elävä arkisto
Vuonna 2014 ehti tapahtua monenlaista. Päällimmäisenä mieleen jäivät Ukraina, olympiakulta ja avioliittolainsäädäntö, kirjoittaa toimittaja Juhana Säilynoja.
Pe 19.12.2014 Elävä arkisto
Miten vuokratyökeskustelussa liu'uttiin riistoajattelusta hyväksyntään?
Ma 10.11.2014 Elävä arkisto
Sanoilla luodaan valheellisia stereotypioita, joilla käytetään valtaa. Ne tunnistaa valheeksi miettimällä, ovatko annetut ominaisuudet universaaleja. “Ihmiset ovat iloisia”. “Ihmiset ovat hyviä laulajia”. “Ihmiset pukeutuvat hyvin”. Eikö kuulostakin tyhmältä ja epätodelta? Ihan yhtä hölmöä ja valheellista on antaa ihmiselle jokin ominaisuus stereotypian pohjalta. Se on yhtä hölmöä kuin työntää hänet johonkin lokeroon. Se on ihmisyyden pienentämistä. Se on väkivaltaa.
Ma 08.09.2014 Elävä arkisto
Demokratia tarkoittaa kansanvaltaa, mutta viekö suomalainen järjestelmä itseasiassa valtaa pois kansalta?

Sivut

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.