ideointi

Suomalaisten kiinnostus vuorovaikutukseen ja osallistumiseen on kasvussa

Suomalaisten muuttunut mediakäyttö ja internetin tarjoamat osallistumisen ja vuorovaikutuksen mahdollisuudet luovat odotuksia myös perinteisille medioille, kuten televisiolle ja radiolle, lisätä osallistumisen ja vuorovaikutuksen mahdollisuuksia nykyaikaisin keinoin.

Hei nainen, mikä sua kiinnostaa?

Kun naisille ideoitiin ohjelmaa, ilmestyi fläppitauluun miehen ehdottamana sana ripsiväri. Kun ystävän mies pölähti keskelle naisten keskusteluita, kysyi hän, puhutteko te nyt niistä ripsiväreistä? Kun Elävässä arkistossa on mietitty sisältöjä naisille, kimposi ilmaan kysymys, onko meillä jotain ripsarijuttuja? Nainen kiinnostavatko sinua ripsivärit? Vai ihan jokin muu asia? Kirjoitatko kiinnostuksen kohteestasi blogia? Haluaisitko tehdä Elävän arkiston kanssa yhteistyötä? Jos kyllä, niin ilmoittaudu tapaamiseen kansamme ja saat samalla esimakua myös uudesta Blogistania-tv-ohjelmasta.
To 17.02.2011 @ 23:42Tuija Aalto

Isossa pajassa ideoidaan verkkopalveluja - seuraa työpajaa Areenassa

Yle.fi teetti osana tulevaisuustyötään tutkimuksen suomalaisista verkon käyttäjinä. Suomalaiset verkossa -tutkimuksen tuloksia esitellään huomenna Isosta pajasta lähetettävästä tilaisuudesta. Yle Areenassa suorana lähetettävä tilaisuus alkaa klo 13.00 tutkimustulosten esittelyllä (noin 14.15 asti). Klo 15.15 - 16.00 osuudessa työpajan vetäjät kertovat kehittämistään ideoista.

Graafikko Sami Liljeblad Ruudun takaa luentosarjassa

Graafisen suunnittelun saloja valottaa Sami Liljeblad.  Hän on työskennellyt alalla yli kaksikymmentä vuotta ja tehnyt suunnittelutyötä laidasta laitaan.  Viime vuosina häntä on erityisesti kiinnostanut se, miten ideoista kehittyy valmis tuote.  Luennolla kuullaan mielipiteitä graafisen suunnittelun koko kaaresta ajankäytöstä ideointiin.
Ti 29.09.2009 @ 15:04Sari Veikkolainen

Hallintobyrokraatti kohtaa sosiaalisen median käytännössä

Olin viime viikolla mukana suunnittelemassa sosiaalisen median koulutuskokonaisuutta YLElle. Aihe on tietysti mitä ajankohtaisin ja tavoitteena olisi saada aikaan pysyvä koulutusmalli Ylen Tuottajakoulun ja Nosturin tapaan.  Hanke on kiinnostava myös siksi, että se olisi tarkoitus toteuttaa yhteistyössä Metropolian kanssa ja mukaan voisi tulla toimittajia myös muista yhtiöistä. Siis yhteistyötä ja verkostojen rakentamista!
Subscribe to RSS - ideointi