Kalifornia

Lukukausimaksujen nousu kismittää Kaliforniassa

Kaliforniassa tuhannet yliopisto-opiskelijat ovat osoittaneet syksyn aikana mieltään lukukausimaksujen korotuksia vastaan. Kalifornian yliopiston Berkeleyn kampuksen mielenilmaukset äityivät viime viikolla ensimmäistä kertaa levottomuuksiksi. Jenkkiyliopistojen opetuksen taso tippuu samaan aikaan kun lukukausimaksut hipovat jo pilviä.

(Laittomat) siirtolaiset pyörittävät Kalifornian taloutta

Syön sanfranciscolaisessa ravintolassa lounassalaatin ja tajuan, että se on tuotettu alusta loppuun siirtolaistyövoimalla. Siirtolaisia syytetään amerikkalaisten töiden varastamisesta, vaikka he tekevät lähinnä töitä, jotka eivät kelpaa amerikkalaisille. Kysynpähän vaan, että mistä amerikkalaiset saisivat ruokansa ja kuka siivoaisi sotkut ilman siirtolaisia!
Ke 14.10.2009 @ 23:30Maarit Roiha

Go organic eli mielenrauhaa luomusta

Luomuruuasta on tullut todellinen buumi Yhdysvalloissa, erityisesti edistyksellisessä Kaliforniassa. Luomuna saa nykyisin käytännössä kaikkea yksinkertaisista raaka-aineista valmiisiin aterioihin. Kaikki luomuna mainostettava tuntuu lisäksi menevän kaupaksi kuin vettä vaan. Syy lienee siinä, että moni uskoo ja toivoo luomun olevan perinteisesti tuotettua ruokaa turvallisempaa.
Subscribe to RSS - Kalifornia