koulutus

Kyläkoulun lakkauttamisen strategia

Laittaessani Pieksämäen kesämökkiäni talviunille sotkeuduin seuraamaan kuinka Pieksämäen kaupunki suunnittelee sulkevansa mökkikylälläni olevaa kyläkoulua. Tämä vireä vanhus on alueen vanhin koulu,112 vuotta vanha nykyinen monitoimikeskus. Se on vuoden kyläksi 2008 valitussa, hyvin kehittyneessä Siikamäki – Peiposjärven kylässä.
La 08.01.2011 @ 00:04Tuija Aalto

Sosiaalisen median koulutus SOMA4 22.2., 15.3. ja 19.4.2011

Sosiaalinen media tuo mahdollisuuksia avata journalistista prosessia ja ottaa yleisöt mukaan sisältöjen tekemiseen. Toimittajista on tultava toimijoita verkossa. Miten? Tule kehittämään osaamistasi Ylen ja Metropolia Ammattikorkeakoulun SOMAkoulutukseen. Kevään SOMAkoulutus käynnistyy 22.2.2011.
To 11.03.2010 @ 17:57Tuija Aalto

Sosiaalisen median koulutusta konkreettisella otteella

Monia sosiaalisen median koulutuksia leimaa ulkokohtainen teoreettisuus tai kampanjaluonteinen markkinointiajattelu. Koulutusta, joka antaisi käytännön rutiineja sosiaalisen median työkalujen käytöstä, ja sen myötä kokemuksellista tietoa siitä, miten työlästä minkäkinlainen verkkotoiminta on, johtamisen ja resursoinnin tueksi, ei juuri ole ollut.
Ti 10.11.2009 @ 19:40Tuija Aalto

Journalistiliiton koulutusasiamies SOMA-koulutusohjelmasta: "Tällaisiin ei usein törmää"

Kävin tänään tapaamassa Journalistiliiton koulutusasiamiestä Jarmo Häkkistä SOMA-koulutusohjelman tiimoilta. Hän näkee suomalaisten journalistien ammatillisen tilanteen jokseenkin uhkaavana, mutta näkee ympärillään myös journalisteja, jotka ovat pystyneet pitämään ammattitaitonsa toimintaympäristön muutoksessa ajan tasalla.

Sivut

Subscribe to RSS - koulutus