Konsonantti kirjoitti:

Kiitos kommenteista! Olemme saaneet runsaasti rakentavaa palautetta, hyviä havaintoja ja perusteltuja toiveita, jotka tulemme huomioimaan jatkokehityksessä. Vaikka mukaan mahtuu vielä paljon bugeja ja suorituskyvyssä on vielä kehittämistä, oli vastaanotto rohkaiseva.

Mitä osaa käyttäjistä kiusaavaan pätkimiseen tulee, on asia kipeästi tiedossamme. Sen ratkaiseminen on työn alla, mutta ei valitettavasti vielä näy käyttäjille.

HTML5 -standardi ei valitettavasti vastaa Ylelle asetettuihin vaatimuksiin. HTML5 ei vielä tarjoa medioiden jakeluun sellaista suojausta, jota tekijänoikeuksien haltijat Yleltä vaativat, ts. videot ovat kopioitavissa käyttäjän omalle koneelle vaivatta. Vaatimukset tulevat sekä ohjelmantekijöiltä (esim. BBC:ltä) että musiikin tekijänoikeusjärjestöiltä (Gramex). Käyttöliittymätekniikkana HTML5:n osia on käytössä, kuitenkin niin että palvelu on saavutettavissa myös vanhemmilla selaimilla.

Kaikki streamit ovat vaivattomasti tallennettavissa kotikoneelle - niitä on kovin vaikeaa nähdä koneelta jos ne eivät käy siellä kovalevyllä. Vanhojen selainten tuen voisitte lopettaa kokonaan ihan ihmisiä suojellaksenne. Ei niillä työpaikkojen purkkaviritysten takia käytössä olevilla museoselaimilla pitäisi olla mitään asiaa enää intrasta ulos, ja kotikäyttäjillä ei ole mitään syytä pitää reikäistä selainta käytössä.