Käyttäjän ArmiA profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

To 04.12.2014 Elävä arkisto
Ylen teknisen työpajan kuvat kertovat keksimisen ilosta. Laitteita tuotettiin myös armeijan käyttöön talvi- ja jatkosodassa.
Ti 25.11.2014 Elävä arkisto
Äänilevyjä on tehty Suomessa jo sata vuotta. Vanhojen äänitteiden kanssa tehdään paljon työtä, jotta musiikki soisi kauniisti yhä tänään.
Ke 29.10.2014 Elävä arkisto
Ylen arkiston aarteisiin kuuluu myös äänitehostekokoelma. Kokoelmaa avataan nyt uudella tavalla, kun tarjoamme ääniä kaikkien käyttöön Freesound-palvelussa.
To 05.06.2014 Elävä arkisto
Ylen vanhoja valokuvia avataan kaikkien käyttöön.
Ti 22.04.2014 Elävä arkisto
Jollekin voi tulla yllätyksenä, että työpäiväni Yle Arkiston informaatikkona sisältävät metsästämistä sekä keräilyä. Työhuoneeni ei kuitenkaan pursua täytettyjä eläinten päitä tai vasullisia marjoja. Mitä siis metsästän ja keräilen? Miten ne liittyvät arkistotyöhön?

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.