Käyttäjän haloann profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ke 12.12.2012 Kotikadun viimeinen syksy
Valokuvakavalkadi Kotikadun jäähyväisistä 8.12.12
Ma 12.11.2012 Kotikadun viimeinen syksy
Eeva ja Pertti järjestävät lapsilleen yllätyksen. Jarkon ensimmäinen liigaottelu. Teemun ja Niinan haikeat jäähyväiset. Hannes saa viimeisen mahdollisuuden. Sarja päättyy.
Ma 12.11.2012 Kotikadun viimeinen syksy
Eeva ja Pertti muuttavat saman katon alle. Mikkis kosii Mirjaa. Hannes on tehdä suuren virheen. Janne ja Aino saavat järkyttävän tiedon.
Ma 12.11.2012 Kotikadun viimeinen syksy
Luotolat päättävät ottaa suuren riskin. Aino on varma, että hänen vauvansa ei ole terve. Tuija kertoo Roopelle kaiken. Eeva yllättää miehensä vielä kerran.
To 01.11.2012 Kotikadun viimeinen syksy
Tuija joutuu avaamaan silmänsä. Risto ja Julia lähtevät pakomatkalle. Karin saa yllättävän kirjeen. Eeva ilmoittaa Pertille lopullisen päätöksensä.

Sivut

Käyttäjän blogit

Syksy 2012 on Kotikadun viimeinen syksy. Tässä blogissa tekijät muistelevat, dokumentoivat, pohtivat, haaveilevat tai vaihtavat ajatuksia sarjasta, sen henkilöistä, tekemisestä, vaiheista ja aiheista. Olet tervetullut viettämään Kotikadun viimeistä syksyä kanssamme.