Käyttäjän kesakirppis profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

To 29.07.2010 Kesäkirppis
Kesäkirppis on päättynyt tältä erää. Toimitus kiittää kaikkia katsojia ja toivottaa aurinkoista loppukesää - ja hyviä kirppislöytöjä!
To 29.07.2010 Kesäkirppis
Kirppiskesän päätösjakso maalaismaisemissa Lopen Joentaan kylällä.  
Ma 26.07.2010 Kesäkirppis
Kesäkirppiksen viimeinen jakso kuvattiin Lopella Joentaan kyläpäivillä, paahtavassa helteessä ja täydellisen maalaisidyllin keskellä. Kirppis oli pystytetty navetan vintille, kyläjuhla työnäytöksineen levittäytyi Pappilanmäen tilan pihapiiriin ja sen lähistölle.
To 22.07.2010 Kesäkirppis
Kesäkirppis kaupunkitunnelmissa Tammelantorilla Tampereella.
Pe 16.07.2010 Kesäkirppis
Kirppistyylivieraana Somerniemen Kesätorilla oli opiskelija Anette Ojanen. Aija ja Anette eivät varsinaisia vaatelöytöjä kierroksellaan tehneet, mutta aineksia asusteisiin löytyi kyllä. Aijan käsissä syntyi t-paidasta hapsuhuivi, toinen t-paita sai pintaansa kangasmaalia.

Sivut

Käyttäjän blogit

YLE TV1:n uusi ohjelmasarja Kesäkirppis lähtee ulkokirpputorien vilinään yhdeksälle paikkakunnalle kesäiseen Suomeen. Kesäkirppiksellä tavataan kiinnostavia ihmisiä, tehdään löytöjä, myydään pois tarpeettomaksi jäänyttä, kierretään ja kierrätetään - satoi tai paistoi!