Käyttäjän lindfors profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ma 03.11.2014 Elävä arkisto
Varhaiselämänsä ääniraitaa kootessaan Jukka Lindfors tapasi kiven alta kasan nolouksia. Mutta sieltä löytyi myös selityksiä sille, miksi hänestä tuli hän.
Ma 10.02.2014 Elävä arkisto
Maaliskuussa 1965 radioitu Ajankohtainen studio nostatti mielipidevyöryn aborttilainsäädännöstä.
Ti 05.02.2013 Elävä arkisto
Rasistinen puhe on kuulunut myös Yleisradion ohjelmissa. Ensimmäisen kerran rotukysymys nousi esille 1930-luvulla. Kohteena olivat tuolloin juutalaiset. 1950-luvun lopulla suomalaiset kohtasivat ensimmäiset mustat miehet ja juutalaiskysymys vaihtui neekerikysymykseksi.
Ti 22.03.2011 Elävä arkisto
Ai ettäkö poliitikot eivät enää osaisi puhutella kansaa? Herrajumala, Marja Tiuran spoken word -videohan on saavuttanut jättisuosion Yle Areenassa. Tiuran tähdittämä ja käsikirjoittama "Raskas prosessi" lähenteli tiistai-iltana jo 120 tuhannen latauslukuja.
Ke 16.03.2011 Elävä arkisto
Tätä toimeliaiden häntäheikkien mantraa tai vakuustodistusta eroottisesta valovoimastaan on jankattu monissa lehtihaastatteluissa. No, ei tarvitse vastaisuudessakaan, ainakaan mikäli Espoon käräjäoikeudelta kysytään. Ilta-Sanomista osui tiistaina 15.3.2011 silmiin juttu, jonka mukaan seksilaskua ei voi periä käräjillä. Seksipalveluja myynyt nainen karhusi saataviaan mieheltä, joka työskentelee päällikköasemassa kansainvälisen konsernin Suomen-konttorissa.

Sivut

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.