Käyttäjän minnajoe profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

La 15.12.2012 Runoraati
Runoraati on peli, jonka pelaamiseen ei tarvita kuin yksi kortti: kirjastokortti. Runoraati poistuu ruudusta. Jatkakaa te Runoraatien järjestämistä.
Pe 14.12.2012 Runoraati
Kysy ja runo vastaa. Runolla ennustamisen ohjeet.
Pe 09.11.2012 Runoraati
Kierrä itse Taloraadin kohteet.
To 08.11.2012 Runoraati
Lasten ja nuorten Arkkitehtuurikoulu Arkin ryhmä kiersi helsingin musiikkitaloa ja oli siitä mieltä. Pisteitä ei voi laskea yhteen, koska välillä raatilaisten määrä vaihteli. Mutta nuorisoraati oli selkeästi varsianista raatia myönteisempi. Kaikki Taloraadin kohteet olivat julkisia. Tehkää perässä ja nauttikaa.
To 08.11.2012 Runoraati
Lasten ja nuorten Arkkitehtuurikoulu Arkin taloraati rantatunnelmissa.

Sivut

Käyttäjän blogit

Inhimillisiä yrityksiä eläytyä runoihin ja ymmärtää niitä. Leikki, jolla on vakava tarkoitus, koukuttaa keskustelemaan runoista, ajatuksista, tunteista ja muistoista. Katso, kuuntele ja osallistu. Televisiossa, radiossa ja netissä.