Käyttäjän perala profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 28.11.2014 Elävä arkisto
Vanhan maailman mallit ja tekijänoikeuksien korvausperusteet eivät toimi nykyisessä nettimaailmassa. Kun sopimusrakenteita sorvattiin, netistä ei ollut hajuakaan.
Ti 02.09.2014 Elävä arkisto
Kun pääkaupungin kupeeseen perustettiin 70 vuotta sitten Neuvostoliiton sotilastukikohta, oli Suomen itsenäisyys löyhissä kantimissa. Tykinkantaman matkan päästä eduskuntatalosta oli noin 20 000 venäläistä sotilasta ja noin 10 000 siviiliä.
To 05.06.2014 Elävä arkisto
Elävän arkiston runsas sisältö on jatkossa entistä paremmin suomalaisten ilona. Elävä arkisto avautuu myös mobiililaitteille ja muiden nettisivujen käyttöön.
To 01.03.2012 Elävä arkisto
Sekä Lapuan liike että sen seuraaja Isänmaallinen Kansanliike olivat aikansa mediailmiöitä, vaikka koko käsitettä ei tuohon aikaan tunnettu. Kumpikin liike eli julkisuudesta ja osasi käyttää julkisuutta myös taitavasti hyväksi. Kuohuntaa käytiin lehdistön ja Yleisradion ympärillä ja niitä myös härskisti hyödyntäen.
Ti 22.11.2011 Elävä arkisto
Ylen Elävä arkisto on avannut uudistuneen nettipalvelunsa. Jos tutut sivut ovat vaihtuneet uuteen kuosiin ja rakennekin näyttää vähän erilaiselta kuin ennen, älä säikähdä, kyllä tämä edelleenkin on tuttu Elävä arkisto. Paljon on siis uutta, vaikka osa asioista toimii entiseen malliin. Suurimmat muutokset sivustolla ovat kokonaan uusi ulkoasu, uudistettu palvelun perusrakenne, monipuolisemmat hakutoiminnot ja ennen kaikkea entistä kattavampi asiasanoitus. 

Sivut

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.