Käyttäjän vmetsata profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

To 08.03.2012 Yle Tiede
ABC:n oli oltava poikkeavan värinen sen korostamiseksi, että huoltamoketjun liikennemyymälöiden tarjonta oli jotakin muuta kuin mitä markkinoilla oli toistaiseksi ollut. Eikä värityksen ollut välttämätöntä olla kaikkien mieleen täyttääkseen tätä tehtävää.
Ti 28.02.2012 Yle Tiede
Asiakkaan maailman ja toiminnan havainnoiminen ja ymmärtäminen ovat auttaneet ABC:tä eteenpäin. Siitäkin huolimatta, että noita termejä on totuttu kuulemaan nykyään useammin verkkopalveluiden kuin huoltamoketjun rakentamisen yhteydessä. Selvä käsitys omista vahvuuksista ja selvät rajat auttavat tarjoamaan tasalaatusota palvelua ja avaavat mahdollisuuksia melko yllättävällekin toiminnalle.
Su 26.02.2012 Yle Tiede
ABC-ketjun kehitys ei olisi onnistunut vedenpitävän vaatimusmäärittelyn ja yksikäsitteisen tarjouspyynnön toteuttamisen seurauksena. Ketjun kehitys on tapahtunut pitkälti julkaisemisen ja reagoimisen kautta.
To 23.02.2012 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
TV-kanavan kiinteää aikaa voidaan jakaa genrejen tai kohderyhmien kesken tilausten hallitsemiseksi. Internetissä ei ole vastaavaa tilaa jota voisi jakaa. Pitää hallita suoraan tietyyä sisältöä ja toimintaa.
La 18.02.2012 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Pinterest on kokenut hurjaa nousua, uusia käyttäjiä näkyy tupsahtelevan tuttavapiireistäkin jatkuvasti. Hyvin fokusoitu, yksinkertainen palvelu voi kasvaessaan ottaa kokonaan uusia rooleja ja järkyttää palveluiden valtatasapaina. Mutta kasvamaan kaikista sosiaalisista kuvanjakopalveluista onnistui juuri Pinterest? Tuuria vai hyvää suunnittelua tai markkinointityötä?

Sivut

Käyttäjän blogit

User is not a member of any group.