Kansanäänestys

Kansanäänestys

24.10.2013

Kansallinen Soittakaa Paranoid! -viikko kunnioittaa Soittakaa Paranoid! -huutoa ja tarjoaa kahdeksan versiota Paranoidista ja paranoiasta.

Katso omaperäiset tulkinnat täällä. Äänestysaikaa on 28.10.-1.11. Paras perustele palkitaan Juho Juntusen alkuperäistaideteoksella! Voittaja julistetaan Evil Veli Live @ Levi -web-tapahtumassa 2.11. osoitteessa yle.fi/musiikki puoliltaöin.

Juho Juntunen ja Kansallisen Soittakaa Paranoid! -viikon uniikki yleisöpalkinto.Juho Juntunen ja Kansallisen Soittakaa Paranoid! -viikon uniikki yleisöpalkinto.

Kommentit (8)

Äläs nyt hulluttele

>K. La 2.11.2013, klo 16.03

Eläkeläisten Hullun jenkka=Paras Paranoid!

>Osa-aikajuoppo Ke 30.10.2013, klo 15.14

Werner Bros!

>Anonyymi Ke 30.10.2013, klo 11.58

Paranoid huudon kuulin 70-luvulla koulun nappula discossa. Levy oli juuri ilmestynyt ja siinä oli hieno etiketti keskellä, sellainen spiraali joka vangitsi katseen.

>Tare Ti 29.10.2013, klo 05.47

Olisin äänestänyt CNC versiota. Löytyy JuuTuubista haulla:

Walter 2520 CNC machine plays Paranoid!

>CNC rulez Ma 28.10.2013, klo 23.03

Miksei mukana ole Tio Töykeiden versiota?

>Tio Viejo Ma 28.10.2013, klo 18.57

Mies on oikein, mutta vuosipaalu metsässä - milloin hän alkoi vaatia tuota ko. coveria artistilta kuin artistilta.
Näkyihän tuo slogan olleen Roskildessakin huudossa jo vuosia sitten. Siis ei enää vain omamme.
Itse olen sen P-stygen skulannut jopa trubaduurikeikalla.

>-rh Ma 28.10.2013, klo 11.00

Mun mielestä paras on kyllä ja epäilemättä Soittakaa Paranoid Android -huuto! Valitettavasti se vaihtoehto puuttuu, vaikka maailma muuttuu Juhoseni.

>GRH Ma 28.10.2013, klo 10.09

Uusimmat

 • Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

  Tuure Kilpeläinen oli halunnut mukaan Hetkiä Kalliossa -sarjaan siitä lähtien, kun oli nähnyt Eero Raittisen Purple Rain -vedon. Mahdollisuus koitti sarjan toisella kuvauskierroksella. Kilpeläinen halusi versioida tässä päivässä kiinni olevaa ja tuoretta musiikkia.
 • Samaen hyvä päivä M1-studiossa

  Ylen M1-studioon laulaja-lauluntekijä otti mukaan jousikvartettinsa, joka koostuu Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Radion Sinfoniaorkesterissa soittavista muusikoista. Yleisön edessä taltioidussa sessiossa kuullaan lauluja Koskisen neljältä sooloalbumilta.
 • Sallan ja Miron suomenkieliset suosikit

  Jos yhtyeen nimi on pitkä, täytyy sen kasaaman Viikonloppulistankin olla mittava. Näin tuumasivat Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen Salla-Marja Hätinen ja Miro Palokallio kun pistivät kasaan kuusikymmentäseitsemän suomenkielistä kappaletta sisältävän soittolistansa.

Suosituimmat

 • TÖRKEÄÄ! Fintelligensin tuotanto on kopioitu 1930-luvulta, katso tunnustusvideo!

  Fintelligensin riimivirta ei olekaan niin loputon kuin Elastinen ja Iso H ovat antaneet ymmärtää, paljastui Emma-gaalassa. Kaksikko on plagioinut surutta savolaisen kansanmuusikon tuotantoa jo vuosia. Iso H myöntää, että uran alussa nuoria räppäreitä kiinnosti enemmän bilettäminen kuin studiotyöskentely, joten omien sanoitusten tekemiseen ei ollut osaamista eikä aikaa. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Paula Vesala (kuva: Yle)

  Shokkipaljastus! Paula Vesala myöntää: ”Koskaan en ole riviäkään kirjoittanut”

  PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti myöntävät, että bändi on ollut laskelmointia alusta saakka. Biisien tekemiseen naiset eivät ole koskaan osallistuneet millään tavalla, paljastui Emma-gaalassa. Taloudellisen hyödyn toiveessa naiset suostuivat antamaan kasvot huonona pitämälleen musiikille. ”Vaadittiin osuuksia biiseistä, että pystytään nettoamaan”, Vesala tilittää. Naiskaksikko syrjäytti PMMP:tä edeltäneen epäonnisen poikaduon, joka on jäänyt täysin unholaan. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Kuperseikkailu - Lataa laulut ilmaiseksi

  Askartele ikioma Kuperseikkailu-levy! Yle on tuottanut uutta musiikkia lasten ideoista. Päätimme joulunhengessä jakaa aineettoman *Kuperseikkailu-lahjan: *ilmainen, ladattava levy täynnä uutta musiikkia. Ihanaa joulunaikaa sekä riemukasta uutta vuotta 2014! 
Muualla Yle.fi:ssä