PUHETTA TUULEN LÄPI

TV1 7.4. klo16.00
Harry Salmenniemi

TV1 8.4. klo 16.00
Elina Silkelä

TV1 14.4. klo 16.00
Nina Kolehmainen

TV1 15.4. klo 16.00
Ville Hakamäki

T1 21.4. klo16.00
Henni Huostila

TV1 22.4. klo 16.00
Reetta Lehtonen

 

Harry Salmenniemi
Harry on 19 v. jyväskyläläinen abiturientti. Kirjoittaminen on hänelle tapa elää. Monipuolinen lukeminen filosofiasta romaaneihin ja runoihin antaa aineksia elämän hahmottamiseen ja kirjoittamiseen. Sitä paitsi jalkapallo on kaunis esine!

Elina Silkelä
Elina on 18 v. lukiolainen Vantaalta. Runojen kirjoittaminen on Elinalle pakko. Uudet, nousevat bändit saavat Elinan innostumaan. Musiikki on hänelle elinvoimaa. Kirpputorit kunniaan!

Nina Kolehmainen
Nina 15 v. elelee Siilinjärvellä runouden, teatterin, musiikin, perheen ja Riitu-koiran kanssa. Kun hän haluaa matkustaa ajassa, hän siirtyy tekstiroolipelin maaailmaan ja muuttuu keskiaikaisiksi hahmoiksi. Ensi kesänä hän aikoo olla isosena riparilla.

   

Ville Hakamäki
Ville, 18, asuu Isojoen kirkonkylän liepeillä Satakunnassa. Hänen maailmassaan kirjoittaminen ja lukeminen ovat tärkeitä rakennuspuita. Luonto antaa voimia sekä kokemuksen ilosta ja vapaudesta. Villen lyijykynäpiirrosten hahmot ovat humoristisia hahmoja jostain toisesta todellisuudesta.

Henni Huostila
Hämeenlinnalainen Henni, 14, on lapsesta asti pitänyt vedestä. Nyt vesi, tuuli ja ääni kuuluvat kuvina hänen runoissaan. Kirjoittamisen lisäksi musiikki on Hennille asia, jota ilman ei voi elää. Vili-koira ei ymmärrä runoja, mutta pitää kyllä musiikista.

Reetta Lehtonen
Oulussa musiikkiluokalla käy koulua Reetta, 13. Hän haaveili loruryhmään pääsemisestä jo viisivuotiaana ja kirjoitti ensimmäiset runonsa ekalla luokalla. Baletista Reetta löytää tasapainoa, sanataidekoulusta ystäviä ja hauskaa puuhaa. Isona hän toivoisi olevansa käsityöläinen.