Ystävyys voi löytyä nettitreffeiltä

Ystävyys voi löytyä nettitreffeiltä. Kuva: Siiri Huttunen

Netin treffipalstat eivät ole tarkoitettu vain epätoivoisille sinkuille, vaan niissä monen ikäiset miehet ja naiset etsivät juttuseuraa ja uusia tuttavuuksia. Netissä vietetään muutenkin paljon aikaa, shoppaillaan ja verkostoidutaan. Miksi ei etsisi sieltä ystävää, tositarkoituksella?

"Entä jos se on joku sarjamurhaaja?"

Riina, 26, löysi ystävän netistä. Riina ei etsinyt itselleen kumppania tai yhden yön juttua. Hän etsi itselleen naispuolista ystävää.

- Jotenkin sitä vain oli ajautunut sellaiseen tilanteeseen, että huomasi näkevänsä kavereita parin kuukauden välein. Yksi tärkeimmistä kavereistakin muutti muualle työn perässä. Välillä oli aika yksinäinen olo.

Idean ystävien etsimiseen netistä Riina sai vanhalta kaverilta, joka ehdotti neulomisfoorumeita. Riina suuntasi kuitenkin Suomi24:n treffipalstalle.

- Muistin, että yksi ystävä löysi poikaystävänsä Suomi24:sta, joten ajattelin huvikseni katsoa, että löytyisikö sieltä pelkkää ystävää etsiviä ihmisiä. Ei niitä montaa ollut, muuta yksi ilmoitus vaikutti kivalta ja päätin vastata siihen.

Uusien nettituttavuuksien tapaaminen on jännittävää ja vaatii hieman rohkeutta. Aluksi Riina epäili, että jotain mätää tytössä täytyy olla, vaikka vaikuttaakin kivalta. Riinan pikkuvelikin sanoi, että "entä jos se on joku sarjamurhaaja".

- Kävi hyvä tuuri, koska yhteinen sävel löytyi tosi helposti ja viikon päästä nähtiinkin jo ensimmäisen kerran ja oli tosi mukavaa, Riina kertoo.

- Ainoa miinus tässä on ollut seksinnälkäisten miesten viestit, mutta niitä ei ole pakko edes lukea.

Nettitreffailu on helppo ja turvallinenkin tapa etsiä uusia ystäviä, koska toiseen saa ensin tutustua netissä. Uutta nettituttavaa ei koskaan tarvitse tavata, jos alkaakin epäilyttää.

Etsi kaveria esimerkiksi täältä

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä