Meikkausvinkit syöpää sairastaville naisille, osat 7 - 11

Syöpähoitojen yhteydessä peilistä saattavat katsoa varsin toisenlaiset kasvot. Hiukset, ripset ja kulmakarvat ovat harvassa tai kadonneet kokonaan. Kasvoissa saattaa myös olla turvotusta, väriläikkiä ja kuivuutta.

Olotilan videoissa näet vaihe vaiheelta, miten kasvoille luodaan näyttävä arkimeikki. Mallina toimii Mirka Mäkinen. Mäkisen maskeeraaja Merit Lindén on opastanut satoja syöpäsairaita naisia Kauneus tarttuu -vapaaehtoiskampanjan aikana.

Maksuttomat opastukset päättyivät tällä erää syksyllä 2010, mutta tässä iloksi Meritin vinkit. (Meikkausvinkit osat 1-6.)

Meikkausvinkit osat 7 - 11:

Meikkausvinkit osat 1-6

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

Kauneus tarttuu -kampanjan isä on Bottega Verden Jukka Lankinen. Kun Jukan ystävä sairastui syöpään, pisti Jukka kuukaudessa pystyyn kampanjan, joka opasti syöpään sairastuneita naisia hoitamaan ja ehostamaan erilaista, hoitojen rasittamaa ihoa - myös silloin, kuin kulmakarvat ja hiukset lähtetevät syöpähoitojen vuoksi.

Kampanjan tavoitteena oli parantaa syöpään sairastuneiden naisten minäkuvaa. Ilon ja kauneuden lähettiläänä kampanjassa toimi meikkitaiteilija Raili Hulkkonen. Kampanja kesti puoli vuotta.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä