Korva kiinni radioon - lastenkuunnelmia keväällä 2011

Matti Pellonpää ja Kari Väänänen lukevat A. A. Milnen Nalle Puhia. Kuva: Yle

Keväällä 2011 on luvassa herkkuja Yle Radio 1:n vakituisella lastenkuunnelmien ohjelmapaikalla, lauantaisin klo 11.15. Maaliskuun lopussa kuullaan toiveuusintana legendaarinen Matti Pellonpään ja Kari Väänäsen lukema alkuperäinen Nalle Puh -kirja vuodelta 1991.


Radioteatterin lastenohjelmistossa keväällä 2011

1.1.- 19.3.2011
Urho ja sininen sukellustalo, 12 osaa

Alussa juhlitaan Urhon 8-vuotissynttäreitä. Paikalla koko luokka ja rehtori. Urho epäilee, että hänen lemmikkipingviininsä Nicholas ikävöi kotiinsa Ruritaniaan. Koska on joululoma, Urho päättää lähteä viemään Nicholasta sukellustalolla takaisin Ruritaniaan. Matkan varrella hukataan ja löydetään rehtori, pingviini ja Pariisi. Perillä Ruritaniassa Urho oivaltaa, että Nicholas ikävöikin Antarktikselle, vaikkei ole siellä koskaan käynytkään. Meriseikkailun jälkeen päästään lopulta Etelämantereelle.Tapani Baggen  tarinaa lukee Jukka Voutilainen.

24.3. - 2.7.2011
Nalle Puh

Radioteatteri lähettää toivottuna ja odotettuna uusintana lastenkirjallisuuden suurimpiin klassikoihin kuuluvan mestariteoksen, A. A. Milnen alkuperäisen Nalle Puh -kirjan. Myös teoksen tulkinta on huippuluokkaa, sillä lukijoina toimivat yhdessä Matti Pellonpää ja Kari Väänänen. Pellonpää Nalle Puhina ja Väänänen Risto Reippaana - ja monina muina herkullisina hahmoina - riemastuttavat kuuntelijoita kevään ja kesän mittaan. Tästä ei radioluenta enää parane! Toiveuusinta vuodelta 1991. Suomennos: Kersti Juva.

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä