Cole slaw -kaalisalaatti

300 g valkokaalia
¼ tl suolaa
1 sipuli
150 g porkkanaa
1 herkkukurkku

kastike:
1 dl ranskankermaa
½ dl majoneesia
ripaus sokeria ja suolaa
1 tl balsamico-viinietikkaa

Suikaloi kaali ohuen ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Laita kaali suolan kanssa kulhoon ja anna maustua pari tuntia. Kuori ja suikaloi sipuli ja porkkanat sekä herkkukurkku.

Valmista kastike yhdistämällä kaikki ainekset keskenään. Sekoita kastike keskenään sekoitettujen salaattiainesten sekaan. Anna salaatin maustua jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.

 

Arkiviikon ruokalista 8

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä