Vuohenjuustosalaatti

Vuohenjuustosalaatti. Kuva: kadenvaantoa.blogspot.com

Ainekset

pötkylä vuohenjuustoa
herneenversoja
salaattia (oma suosikki 2xjääsalaattiruukku, älä vaan laita jäävuorisalaattia)
kirsikkatomaatteja
punasipulia
noin 2 - 3 rkl pinjansiemeniä
mansikkavinaigrettea (noin 1 tl)
oliiviöljyä

Pese ja revi salaatti ja herneenversot sekaisin. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää salaattiin. Leikkaa punasipulia haluamaasi kokoon ja heitä sekaan sen verran kun haluat. Paahda pannulla pinjansiemeniä, kunnes ne ovat saaneet väriä. Varo käräyttämästä!

Leikkaa vuohenjuustopötkö noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja paista nopeasti molemmin puolin. Rouhi päälle vähän pippuria halutessasi. Lorota salaattiin vielä vinaigrette ja suunnilleen saman verran oliiviöljyä. Tarjoile heti.

Äitienpäivämenu

Kuvat ja resepti: Kädenvääntöä

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä