Kolmen sipulin keitto

2 isoa sipulia
4 valkosipulin kynttä
1 purjo
50 g voita
1,3 litraa vettä
1 kasvisliemikuutio
250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa

Kuori ja suikaloi sipulit. Murskaa valkosipulin kynnet. Puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota sipulit voissa mutta älä ruskista. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä 20 minuuttia.

Lisää juusto kuutioina ja sekoittele kunnes juusto on sulanut. Lisää kerma ja kuumenna.

Tarjoa tuoreiden sämpylöiden kera.

 

Arkiviikon ruokalista 6

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä