Minestronekeitto

150 g pekonia
1 sipuli
4 valkosipulin kynttä
2 tölkkiä tomaattimurskaa
1 litra vettä
1 kanaliemikuutio
rouhittua mustapippuria
½ sitruunan mehu
1 dl pienikokoista pastaa
2 pussia pakaste juureksia suikaleina
1 kesäkurpitsa suikaleina
1 pussi pakaste herneitä
1 tl basilikaa
1 tl oreganoa
1 tl timjamia

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulin kynnet. Suikaloi pekoni ja ruskista se kattilassa. Lisää sipulisilppu ja valkosipulit. Lisää mausteet, neste, tomaattimurska ja pasta. Keitä 5 minuuttia. Suikaloi kesäkurpitsa ja lisää kaikki kasvikset kattilaan. Keitä vielä 8 - 10 minuuttia. Tarjoa tuoreen leivän kera.

Arkiviikon ruokalista 4

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä