Samettinen kasviskeitto

600 g jauhoisia perunoita
300 g porkkanaa
50 g juuriselleriä
1 purjosipuli
1 tl kirveliä
1,3 litraa vettä
3 kasvisliemikuutiota
2 dl ranskankermaa

Kuori ja paloittele kasvikset. Kiehauta vesi. Lisää kasvikset, kirveli ja kasvisliemikuutiot. Keitä kasvikset pehmeiksi. Soseuta ne sauvasekoittimella tai monitoimikoneella. Kuumenna seos ja lisää ranskankerma, älä keitä. Tarkista maku ja tarjoile hyvän leivän kera.

 

Arkiviikon ruokalista 9

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä