Tomaattinen kalakeitto

Tomaattinen kalakeitto syntyy esimerkiksi seitistä, jos tuoretta kalaa ei ole saatavilla.

Ainekset

½ purjoa
2 porkkanaa
pala juuriselleriä
½ dl öljyä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
4 dl vettä
2 kalaliemikuutiota
500 g ruodotonta kalaa
1 tl timjamia
1 tl paprikaa
½ dl viipaloituja oliiveja
½ dl hienonnettua tilliä

Suikaloi purjo. Kuori ja suikaloi porkkanat ja juuriselleri. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa.

Lisää tomaattimurska, vesi, kalaliemikuutiot ja mausteet. Keitä 10 minuuttia. Lisää paloiteltu kala ja oliivit. Keitä vielä noin 5 minuuttia ja lisää tilli. Tarjoa smetanan ja esimerkiksi täysjyväsämpylöiden kera.

Arkiviikon ruokalista 3

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä