Laiskan kokin helpot ja nopeat: Banaanikana

Laiskan kokin helpot ja nopeat -sarja on toimittaja Ani Kellomäen luomia reseptejä lapsiperheiden arkeen.

Suu makeaksi ruoalla - kanaan saa makeaa makua banaanilla!

 

 

 

 

 

 

Banaanikana (4 annosta)

  • 400 g maustamattomia kanasuikaleita tai viipaloitua rintafilettä
  • 1 tlk kookoskermaa
  • 1-2 banaania
  • suolaa
  • tilkka (kookos-)öljyä

Kypsennä kanasuikaleet öljyssä.
Kaada joukkoon kookoskerma ja banaanit paloina.
Mausta suolalla ja anna hautua hetkisen.
Tarjoa täysjyväriisin kanssa. Minä värjään omani keltaiseksi kurkumalla.

Vinkki: Älä pilko banaania turhan pieneksi, ettei mene ihan mössöksi. Jos
banskua ei ole, käy ananaskin mainiosti.

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä