Possu-nuudeliwokki

Possu-nuudeliwokki sopii muunneltavaksi - vaihda chilit ja inkiväärit tarvittaessa miedompiin mausteisiin.

Ainekset

400 g possun suikaleita

150 g munanuudeleita

½ kesäkurpitsaa
2 porkkanaa
1 paprika
1 sipuli
½ tuorekurkkua
2 valkosipulinkynttä
½ dl öljyä

kastike:

2 dl vettä
1 rkl maissitärkkelystä
2 rkl soijakastiketta
3 rkl chilikastiketta
1 tl jauhettua inkivääriä
½ dl tummaa sokeria

Suikaloi kaikki kasvikset. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

Laita puolet öljystä pannulle ja ruskista lihat. Laita loppu öljy pannulle ja kuumenna se. Paista öljyssä kasvikset rapsakoiksi. Lisää pannulle lihat.

Sekoita keskenään kaikki kastikkeen ainekset ja kaada pannulle. Kuumenna ja lisää nuudelit. Kiehauta ja tarjoa.


Arkiviikon ruokalista 1

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä