Naispoliitikot Linnan parketilla

Su, 2009-12-06 22:43

Naispoliitikkojen pukuloistoa vuoden 2009 Linnan juhlista. Satu Hassin leveälinjainen puku oli yksi illan trendikkäimmistä. Katso kuvagalleria.

 

 

Klikkaa kuvia suuremmaksi

Kommentit

Miksi ei laiteta kaikkien itsenäisyyspäivän juhlan naisten asusteita arvioitaviksi?

Uskoisin että olisi paljon parempi otanta arvioijilla, kuin että muutaman julkkiksen asut on kiinnostuksen kohteena :(.

Olisi niin sanottu kansanäänestys :).

Maria Tiura on tyylitaituri. Ihana nähdä, mitä hän on löytänyt juhliin. Tänä vuonna huomio kiinnittyi kaulakoruun. Puku elegantti niinikään.

Eija-Riitta Korhola oli pettymys tänä vuonna. Puku ei ollut riittävän "arvokas" itsenäisyyspäivän juhliin. Hauska puku - mutta ei näin arvokkaaseen tapahtumaan.

Karpelalle on ilmestynyt ylimääräinen rintapari... liian PIENI puku...hämmästyttävä moka.

Samaa mieltä Eija-Riitta Korholan puvusta. Ranskalaistyylinen hepsankeikka (vaikka puku espanjalaistyylinen malliltaan). Ja Karpelan ryntäistä pursuileva mekko...!

Satu Hassin puku oli oikeastaan aika kaunis. -Ehkä olisi ollut arvokkaampi yksivärisenä. Ja kengät eivät olleet tarpeeksi juhlavat. Jotakin viime vuosisadan alun henkeä kokonaisuudessa kyllä oli, a la Poiret.

Työministeri Anni Sinnemäellä oli hänen talvi-iholleen sopiva sininen väri, hänestäkin olisi voinut olla kuva.
Tärkeintä on asun ja persoonan yhteensopivuus. Satu Hassi oli siinä suhteessa mainio esimerkki. Satu Taiveaho kaunis, kantoi vaativan asun luontevasti.

Satu hassi ja Anni Sinnemäki rohkeita edelläkävijöitä. Jutta Urpiaisen tyyli täti-ihminen panssarisoturina.

Samaa mieltä, Hassilla oli persoonallinen puku ja monikäyttöinen. Sitä voi pitää muuallakin. On se kumma ettei Urpilainen onnistu vaikka oli nimekäs suunnittelijakin. Nuorella ihmisellä todella tätimäinen look.

Kuvista puuttuu illan upein nainen maria Guzenina! Sami Sykkö valitsisi juuri Maria Guzeninan Glorian kanteen illan juhlijoista :)

Siftaako Karpelan puvun hopeiset kuviot vai näenkö läikän etumuksessa?

LrY3OA xxscnjxgkrzu, [url=http://mzdkabmlbdhj.com/]mzdkabmlbdhj[/url], [link=http://qdutnrsoklfk.com/]qdutnrsoklfk[/link], http://danoyhjwohec.com/