Radiomafian sivuja ei enää päivitetä - Tervetuloa 13.1. alkaen YLEX:n nettisivuille www.ylex.fi!
 


1. CHILDREN OF BODOM

2. ROBBIE WILLIAMS

3. T.A.T.U.

4. GIMMEL

5. SOUNDTRACK


Radiomafia > Musiikki > PopUutiset


PopUutisetPäivitämme PopUutiset iltapäivisin maanantaista perjantaihin.

Tiistai 31.12.2002


Loistava leffavuosi myös Yhdysvalloissa

Hollywoodin suuret leffastudiot ovat arvioineet lipputulojen nousevan 9,2 miljardiin dollariin tänä vuonna. Kasvua on tullut roimasti verrattuna viime vuoden 8,3 miljardin saaliiseen. Tarkat luvut julkaistaan loppuviikolla.

Kaikkiaan lippuja myytiin 1,5 miljardia kappaletta vuoden aikana. Los Angeles Timesin mukaan amerikkalaiset kävivät tänä vuonna elokuvissa useammin kuin kertakaan sitten vuoden 1959. Syyksi elokuvien suureen suosioon lehti tarjoaa todellisuuspakoa terroriuhan aiheuttamista peloista ja taantumasta.

Kuluneen vuoden hittileffa oli Spider-Man, joka keräsi kassatuloina yli 404 miljoonaa dollaria. Seuraavat sijat menivät Star Wars: Episode II:lle ja Harry Potterin jatko-osalle. Muita menestyjiä olivat Taru sormusten herrasta, 8 Mile ja Monsterit Oy. Suurin yllättäjä oli tammikuussa suomen ensi-iltaan tuleva My Big Fat Greek Wedding. Kreikkalainen naimakauppa maksoi tekijöilleen vain vaivaiset 5 miljoonaa dollaria, mutta kahmi lipputuloja yli 200 miljoonaa.Joe Strummer haudan lepoon

The Clashin sydänkohtaukseen kuolleen Joe Strummerin hautajaiset pidettiin kaikessa hiljaisuudessa Länsi-Lontoossa. Hautajaisia vietettiin yksityistilaisuutena.

BBC:n mukaan tilaisuuteen ottivat osaa Strummerin lesken ja kolmen tyttären lisäksi laulajan The Clashin aikaiset bändikaverit Mick Jones, Paul Simonon ja Topper Headon. Strummerin leski toivoi läheisten ja tuttujen ottavan osaa lahjoittamalla rahaa aidsin vastaiseen hyväntekeväisyyskonserttiin, johon myös Strummerin piti osallistua.

Joe Strummer, oikealta nimeltään John Mellor, kuoli kotonaan sydänkohtaukseen 23. joulukuuta. The Clash-tähti oli kuollessaan 50-vuotias.Ozzyn pojasta DJ-tähti

Ozzy Osbournen pojasta Louis Osbournesta on tulossa nouseva kansainvälinen DJ-tähti. Osbournes-sarjassakin vilahtanut Louis on pyöritellyt levyjä seitsemässä maassa ja yhdeksässä Yhdysvaltain kaupungissa kuluneen vuoden aikana.

Isäänsä ulkonäöltään kovasti muistuttava Louis, 27, on Ozzyn ensimmäisestä avioliitosta ja asunut koko ikänsä Englannin Birminghamissa.

Isänsä musiikkimausta poiketen Louis kertoo hurahtaneensa konemusiikkiin 16-vuotiaana. DJ-hommia yli kahdeksan vuotta tehnyt Louis soittaa omien sanojensa mukaan housen teknompaa puolta ja funkimpaa puolta teknosta.

Louis Osbourne sorvaa parhaillaan levydiiliä huhtikuussa ilmestyvälle DJ-kokoelmalle.Ohjaaja Ridley Scottista Sir Ridley

Englannin kuningatar on myöntänyt huippuohjaaja Ridley Scottille ritarin arvonimen. Scottista tulee näin ollen Sir Scott.

Oscareita kahminut Scott, 65, on ohjannut ja tuottanut urallaan liudan hittileffoja, kuten Gladiaattorin, Alienin, Blade Runnerin ja Black Hawk Downin. Ridley palkittiin viidellä Oscarilla Gladiaattorista.

Sir Scott aloitti uransa ohjaamalla tv-sarjoja BBC:lle 60-luvun puolivälissä. Ridley Scottin veli Tony on myös Hollywood-ohjaaja, joka muistetaan mm. elokuvistaan Top Gun ja True Romance.