Radiomafian sivuja ei enää päivitetä - Tervetuloa 13.1. alkaen YLEX:n nettisivuille www.ylex.fi!
 
Lehdistötiedote

The Flaming Sideburns edustaa
Yleisradiota Eurosonic-festivaaleilla

Radiomafia
Vko 02/2003
Perjantai 10.1.2003

The Flaming Sideburns edustaa Suomea ja Yleisradiota perjantaina, 10.1.2003 järjestettävillä Eurosonic-festivaaleilla Groningenissa, Hollannissa. Eurosonic on Euroopan yleisradioliiton EBUn vuosittain järjestämä festivaali, joka tarjoaa nouseville eurooppalaisille rock-, pop- ja tanssiartisteille mahdollisuuden esiintyä yleisölle, musiikkiteollisuudelle ja median edustajille. Festivaali järjestetään Hollannin merkittävimmän musiikki- ja mediatapahtuman, Noorderslagin, yhteydessä. Tapahtuma tuo kaupunkiin bändien, median ja levy-yhtiöväen lisäksi edustajia eurooppalaisten festivaalien Yourope -ryhmittymästä ja keikkamyyjien Network-organisaatiosta. Tänä vuonna Groningenissa esiintyvät The Flaming Sideburnsin ohella muun muassa Miss Black America (Englanti), Apparat Organ Quartet (Islanti), Gemma Hayes (Irlanti) ja Mando Diao (Ruotsi).

The Flaming Sideburnsin keikka toteutetaan yhteistyössä Suomalaisen musiikin tiedotuskeskuksen kanssa.

Vuonna 2002 festivaalilla esiintyi Yleisradion edustajana Paleface ja vuonna 2001 Lemonator.

On sanottu, ettei kukaan voi yhdistää Motor Cityn, Rollings Stonesin, R&B:n ja soulin soundeja niin kuin The Flaming Sideburns. Yhtyeen villi rokkikarisma lavalla on näkemisen arvoista. The Flaming Sideburns on olemassaolonsa aikana keikkaillut paljon ulkomailla - kierreltyään aktiivisesti Eurooppaa (muun muassa Roskilde Festival) bändi on tekemässä diggaripiireissä läpimurtoa Yhdysvalloissa. Yhtyeen tuorein albumi on Hallelujah Rock'n'Rollah. Albumi on julkaistu myös USA:ssa, jossa yhtye herätti huomiota mediassa Rolling Stone-lehteä myöten esiintyessään marraskuussa New Yorkissa CMJ-musiikifestivaalilla. The Flaming Sideburns levyttää parhaillaan uutta albumia.

The Flaming Sideburns: Eduardo Martinez – laulu, Ski Williamson – kitara, The Punisher – basso, Jay Burnside – rummut, Johnny Volume – kitara.

Lisätiedot Radiomafia
Projektituottaja Juhani Kansi p. 09-1480 4400
Tiedottaja Minna Peltomäki p. 09-1480 5876

» Tulostusversio