Väliaikatietoa nettikuvakisasta

Kilpailukuvien jättöaika päättyi siis tänään klo 16.00, mutta senkin jälkeen tänne ilmestyy vielä muutamia kuvia sähköpostilaatikosta, jahka Marika niitä saa purettua.

Teimme myös hiukan selvennystä monia hämmentäneeseen kategoriajakoon. Nyt kaikki yleisön lähettämät Ralliin 2005 liittyvät kuvat löytyvät yhdestä kisakuvakategoriasta. Lisäksi jo edellisvuotisia ralleja ansiokkaasi dokumentoineen Jurin kuvia löytyy tunnelmakuvakategoriasta, edellisvuotisia kilpailukuvia Historia-kategoriasta ja ralliradiotoimituksen ottamia kuvia omasta kategoriastaan.

» Kuvagalleriat

Kuvien äänestys ja kommentointi jatkuu siis nyt maanantaiaamuun 15.8. klo 9.00 asti. Eniten pisteitä - TOP 5 -lista on muuten nyt otsikoitu asianmukaisemmin - kyseessähän on siis Korkeimman pistekeskiarvon saaneet kuvat, ja lista elää sen mukaan, miten äänestys etenee. Tuomariston huomiota parhaisiin kuviin kannattaa kiinnittäämyös tässä auta tuomaristoa -ketjussa.

Jos et ole aiemmin niin tehnyt, niin vielä ehdit myös antaa tiimille palautetta ralliradion tämänvuotisen toteutuksen onnistumisesta. Palautteita on julkaistu mm. ketjuissa

Kiitos aktiivisesta mukana olosta tähän asti - nähdään linjoilla!

Jäsenpisteiden kertyminen

Lisäsin FAQ:hun kohdan "Mistä jäsenpisteet kertyvät?"

Aktiivisuuspisteitähän siis kertyy tämänvuotisen virityksen mukaan kuvien julkaisemisesta, kuvien äänestämisestä, kuvien kommentoimisesta, keskustelunavausten tekemisestä ja keskustelufoorumin ja blogimerkintöjen kommentoimisesta.

Keskustelufoorumissa on joku hiukan ajatellut ääneen, että onko tuo ihan hyvä homma. Mitä mieltä olette, oliko ratkaisu toimiva, mitä muuttaisitte ensi kertaa silmällä pitäen? Onko kenties sittenkin niin, että tällaisessa yhteisössä toisten kanssa touhuaminen on palkitsevaa jo itsessään, että mitään aktiivisuuspisteitä on turha olla tai ainakaan niiden perusteella ei mitään palkintoja pitäisi seuraavalla kerralla jakaakaan?