Ralleja nämäkin!

Kylläpä harmitti nyt katsoa ralliradiotiimin debriefing-session hyväntuulisia kuvia, kun itse piti hypätä junaan heti urakan päätyttyä. No, ensi vuonna ymmärtää ajastaa urakan jälkihoidonkin.

Mutta sitä minä vaan tulin tänne kertomaan, että huomatkaa, että vaikka kuvien äänestysaikaa siis tuomariston läkähtymisen estämiseksi on jatkettukin, aktiivisuuspisteiden tilanne katsotaan ja laskeminen lopetetaan ennalta ilmoitetusti 15.8. maanantaiaamuna. Näin siksi, että haluamme olla reiluja niitä kohtaan, jotka tämän viikon aikana sunnuntain jälkeen ovat olleet aktiivisia.

Olen tuolla YleX-kanavan foorumin X-Stagen puolella muutamaan otteeseen mainostanut Ralliradio-kuvagalleriaa, joten nyt lienee vastavuoroisesti pienen mainoskatkon paikka: käykääpä kuuntelemassa ja kommentoimassa uutta, tuoretta kotimaista musiikkia X-Stagen Demoverkossa. Pääsette sisään ja kommentoimaan näillä samoilla ralliradion tunnuksilla.

Siinä on kätevä samalla kuunnella uusia demoralleja kun äänestelee näitä kuvia... (olipa puujalkavitsi-aasinsilta...)

Kuulastamassa?

Eh, eh... saako lisää pisteitä kuulastamassa-uudissanasta?

EDIT

Argh, tietokoneemme sijaitsevat eri aikavyöhykkeillä selvästikin, tämä siis piti tulla Cylonin kommentin jälkeen ....

Täytyykin käydä

Täytyykin käydä katsastamassa demoverkko. Vitsistä pisteet sulle kun oli niin huono ;)

Kello

Niin näyttävät sijaitsevan :) Milläköhän perusteella kommenttien ajat tulevat, ei taida tulla kello palvelimelta? Monesti jo itsellä ollut samaista "ongelmaa"...